ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΔΙΑΦΟΡΑ

Από ανύπαρκτος… MVP!

Published

on

Την ανοδική του πορεία εντός των αγωνιστικών χώρων συνέχισε για ακόμα ένα παιχνίδι ο Μακόλεϊ Κρισάντους κερδίζοντας το βραβείο του MVP του αγώνα στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.1229197

Γράφει ο Βασίλης Γούσιος

Ο Νιγηριανός επιθετικός της ΑΕΚ κατάφερε στη χθεσινή αναμέτρηση με τον Άλιμο να πετύχει γκολ για δεύτερο αγώνα στη σειρά παραβιάζοντας μάλιστα την αντίπαλη εστία εις διπλούν ενώ και η συνολική του απόδοση μέχρι να αντικατασταθεί από τον Τραϊανό Δέλλα ήταν αρκετά καλή, γεγονός που του χάρισε μοιραία το βραβείο του MVP στη λήξη του παιχνιδιού.

Αναμφίβολα, ο Κρισάντους δεν «έπιασε» μια απόδοση κοντά στο 10 όμως είναι βέβαιο πως αυτή ήταν η καλύτερή του εμφάνιση από τότε που πρωτοφόρεσε τη φανέλα του Δικεφάλου. Και αυτό έχει μεγάλη σημασία για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή καθώς τη δεδομένη στιγμή τίποτα απολύτως δεν θυμίζει εκείνον τον ομολογουμένως «ανύπαρκτο» εντός αγωνιστικού χώρου νεοαποκτηθέντα παίκτη στις πρώτες δυο – τρεις εμφανίσεις του με τα κιτρινόμαυρα.

Ο 24χρονος φορ πραγματοποιούσε τη μία κακή εμφάνιση μετά την άλλη με αποτέλεσμα να ασκούνται διαρκώς υποτιμητικές κριτικές προς το πρόσωπό του και όχι άδικα. Ο Κρισάντους όμως δεν το έβαλε κάτω, πείσμωσε, βελτίωσε τη φυσική του κατάσταση, ενέτεινε την προσπάθειά του αγώνα με τον αγώνα και κατάφερε κυριολεκτικά «στο παρά πέντε» να «σώσει» την παρτίδα, να μπει στον πίνακα των σκόρερ της ΑΕΚ και μάλιστα με τρία γκολ σε δύο αναμετρήσεις και σίγουρα το βραβείο του MVP στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος ήταν η μετουσίωση αυτής της σπουδαίας ανοδικής του πορείας.

Πλέον εξαρτάται αποκλειστικά από τον ίδιο αν θα συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, στην ίδια κατεύθυνση στην οποία κινείται αυτή τη στιγμή. Αναμφισβήτητα, ο Κρισάντους μπορεί και πρέπει να δείξει ακόμα περισσότερα στα play off που ακολουθούν ώστε να εδραιωθεί στην ΑΕΚ γεγονός που δεν φαντάζει ό,τι ευκολότερο στην παρούσα φάση. Απαιτείται μεγάλη συγκέντρωση και επιμονή από τον Κρισάντους στον στόχο που έχει θέσει και μένει να δούμε αν ο Νιγηριανός μπορεί να ανατρέψει ολοσχερώς το άσχημο προφίλ που έχει «χτίσει» αυτό το δίμηνο που βρίσκεται στην Ένωση και να μεταβάλει τα δεδομένα υπέρ του.

Continue Reading
Advertisement