ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ΑΕΚ σπαταλά ένα ημίχρονο και τα βάζει στο δεύτερο…

Published

on

Εφτά γκολ έχει πετύχει η ΑΕΚ μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα με τα 6 να έχουν σημειωθεί στο δεύτερο ημίχρονο.ÊÏÑÄÅÑÏ ÌÐÑÅÓÅÂÉÔÓ Á×ÁÑÍÁÉÊÏÓ - ÁÅÊ (FOOTBALL LEAGUE 2014-2015)

Ένα πραγματικά αξιοπερίεργο συμβαίνει στα τέσσερα παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι στιγμής η ΑΕΚ στο πρωτάθλημα της Football League. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό το γεγονός, ότι το μοναδικό γκολ που έχει σκοράρει η ΑΕΚ έως τώρα στα πρώτα 45 λεπτά ενός αγώνα είναι εκείνο του Αραβίδη κόντρα στον Παναιγιάλειο στην πρεμιέρα της Football League. Όλα τα άλλα γκολ της Ένωσης έχουν μπει στην επανάληψη, κάτι που σίγουρα δημιουργεί προβληματισμό. Έξι στα εφτά γκολ έχουν σημειωθεί κατά το δεύτερο 45λεπτο…

Εκτός από τα γκολ που πετυχαίνουμε στο δεύτερο ημίχρονο παρατηρούμε και μια εκπληκτική αλλαγή της εικόνας της ομάδας. Πάντως μπορεί να είμαστε ευχαριστημένοι από τα γκολ της Ένωσης σε όποιο ημίχρονο και αν μπαίνουν όμως σίγουρα θα προτιμούσαμε να μπαίνουν καλύτερα στο πρώτο, ώστε να φεύγει το άγχος και η πίεση από τους παίκτες και φυσικά τους οπαδούς, οι οποίοι έχουν γίνει «καρδιακοί» με την ομάδα φέτος.

Βέβαια, δεν μπορούμε να μην επισημαίνουμε και τα θετικά μίας νίκης όπως αυτή στη Ριζούπολη. Οι παίκτες όταν παίρνουν το τρίποντο στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων δείχνουν ότι έχουν πάθος και η ομάδα φτιάχνει… μέταλλο, που λέμε στην ποδοσφαιρική διάλεκτο.

Continue Reading
Advertisement