ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΔΙΑΦΟΡΑ

Μήνυμα από τα ουράνια, από έναν γαύρο…

Published

on

Πέρασε κιόλας ένας χρόνος γαύρε καλέ μου φίλε και αδελφέ που πέταξες έτσι ξαφνικά και πήγες στα ουράνια, μαζί σαράντα χρόνια ήμασταν ο ένας δίπλα στον άλλον που ούτε αδέλφια δεν είναι, δεν είχαμε να χωρίσουμε τίποτα εμείς το μόνο που μας χώριζε ήταν η μεγάλη δική μου αγάπη και πάθος για την ΑΕΚ και οι ειρωνείες σου όταν έχανε η ΑΕΚ και συνέχιζες με την αλαζονεία σου να με προκαλείς σε κάθε νίκη του γαυρου.

img_7787Μα χθες ήρθες στον ύπνο μου και φώναζες Χάρη, Χάρη, έμαθα πολλά εκεί στην άλλη ζωή πόσο δίκιο είχες όταν δεν σε πίστευα ότι υπήρχε παράγκα ότι υπήρχαν στημένοι αγώνες , ότι υπήρχαν υμνογραφίες στον γαύρο από διατεταγμένη δημοσιογραφία, ότι στα κανάλια ήταν ελεγχόμενοι οι δημοσιογράφοι πάντα υπέρ του γαύρου και αν τα έλεγαν στα σχόλια τους τα πράγματα όπως είναι τους απέλυε μια αόρατη δύναμη τύπου δικτάτορα Στάλιν ή Μάο και όλα αυτά στην δημοκρατική μας Ελλάδα, ότι πάντα οκτώ με δέκα γκολ του γαυρου ήταν οφσάιντ και πέντε δέκα πέναλτι υπέρ του από ανθρωπινά λάθη δεν τα έβλεπαν οι διαιτητές που πάντα ήταν οι ίδιοι και οι ίδιοι.

Είδα Χάρη το τι εμπόδια έβαλαν κάποιοι κρυφογαυροι για να μην κτιστεί το νέο στάδιο της ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια. Χάρη με λέει ο παλιόφιλος γαυρος εδώ στην άλλη ζωή που τα έμαθα όλα αυτά άλλαξα δεν είμαι ποια γαυρος είμαι ΑΕΚΑΡΑΣ μακάρι και στην κοσμική ζωή να τα μάθουν αυτά έστω και λίγοι σωστοί φίλοι του γαυρου που δεν τρώνε κουτόχορτο. Ξύπνησα ταραγμένος και κατάλαβα ότι σαυτην την ζωή όσοι είναι οπαδοί του γαύρου στην άλλη ζωή είναι ΑΕΚΑΡΕΣ κάλιο αργά παρά ποτέ, μακάρι από αυτήν την ζωή να προλάβουν οι μετανοούντες γαυροι να γίνουν ΑΕΚ μόνο έτσι θα νοιώσουν την αθανασία.

Χάρης Καρολίδης

Με ρίζα από την Πόλη και παππού αθλητή της πρώτης ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ δεν θα μπορούσα παρά να είμαι παράφορα ερωτευμένος μαζί της

Continue Reading
Advertisement