ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Πόσα κιλά… καρύδια έχετε ρε Μάγκες!!!

Published

on

Για μία ακόμα φορά αυτή η ομάδα απέδειξε γιατί έχει μπει για τα καλά στις καρδιές των οπαδών. Για ποιο λόγο θεωρείται κάτι το διαφορετικό στον αθλητισμό του 2014. 

mpakaoukas

Οι παίκτες του Χάντμπολ δεν κρύφτηκαν στα αποδυτήρια αλλά μπήκαν ασπίδα μπροστά στους οπαδούς για να τους προστατέψουν και να μην έχουμε θύματα! Άπαντες προσπαθούσαν να απομακρύνουν τους αστυνομικούς, από το χώρο αλλά εκείνοι δεν δίστασαν να τους επιτεθούν!

Ότι και να πεις για αυτά τα παιδιά είναι πραγματικά ελάχιστο. Δεν υπάρχουν λέξεις να τους περιγράψεις. Τα… καρύδια που κουβαλάνε είναι κάμποσους τόνους. Και ο κόσμος το βλέπει. Για αυτό και είναι πάντα κοντά τους!

Βασίλης Αντωνίου

Μεγαλωμένος σε χρόνια που το να είσαι ΑΕΚ δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πράγμα στον κόσμο. Άλλωστε γεννημένος το 1990 το πρώτο πρωτάθλημα που είδα από την ποδοσφαιρική ΑΕΚ ήταν το 2018. Χρόνια συνήθως αποτυχημένα, μίζερα αλλά με πολύ συναίσθημα και πάθος. Ένα πάθος που ολοένα και μεγαλώνει όπως το μεγαλείο της... Δεν είμαστε ΑΕΚ για τα εύκολα. Κάθε μέρα δίπλα της είναι και ένας άνισος αγώνας μεταξύ λύπης και χαράς. Και πολλή πολλή αγάπη.

Continue Reading
Advertisement