Τα δυνατά άκρα της ΑΕΚ

0

Ο Βαγγέλης Πλατέλας ήταν ο ποιο φορμαρισμένος παίκτης της ΑΕΚ όμως τραυματίστηκε, το καλό είναι ότι μετά φορμαρίστηκε ο Πόποβιτς.

1036458

Ήταν όντως άσχημο όταν ο Πλατέλας μετά τα εξαιρετικά παιχνίδια στις πρώτες αγωνιστικές τραυματίστηκε και είναι εκτός μέχρι και σήμερα. Ο εξτρέμ της ΑΕΚ ήτνα από τους παίκτες που έκαναν την διαφορά στο γήπεδο. Δημιουργούσε φάσεις με την ταχύτητα και την διεισδυτικότητα άνοιγε ρήγματα στις αντίπαλες άμυνες και σκόραρε.

Ο Πόποβιτς με την σειρά του ανέβαζε παιχνίδι με το παιχνίδι ρυθμούς και πλέον είναι αυτός ένας από τους ποιο φορμαρισμένους παίκτες της ΑΕΚ. Ο έμπειρος Κροάτης κάνει καλά παιχνίδια και σκοράρει συνεχώς. Κάποια από τα γκολ του είναι εντυπωσιακά όπως με τον Ηλυσιακό στο κύπελλο αλλά και η απευθείας εκτέλεση φάουλ με τον Άγιο Νικόλαο.

Η επιστροφή λοιπόν του Πλατέλλα και η μέχρι στιγμής αγωνιστική παρουσία του Πόποβιτς θα κάνουν τα άκρα της ΑΕΚ πολύ δυνατά.

Αντρέας Ψάλτης

buy personal essay write admission essay pre written essays for sale buy essay no plagiarism essay writing help university