ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΜΠΑΣΚΕΤ

Άτιτς: “Είχα κι άλλες προτάσεις, προτίμησα την ΑΕΚ”

Published

on

Για το πως πήρε την μεταγραφή στην Ένωση μίλησε ο Έντιν Άτιτς στο sport1.ba αλλά και για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ που οδήγησε στην συμφωνία μαζί του.

ςδς;

Στο sport1.ba μίλησε ο Άτιτς για την μεταγραφή του στην ΑΕΚ:

«Όλα ξεκίνησαν στο καμπ στο Τρεβίζο, όπου παρατήρησα έναν προπονητή, τον Ντράγκαν Σάκοτα. Με θυμόταν από αυτό το καμπ και άρχισε να με παρακολουθεί. Στη συνέχεια έπαιξα πολύ καλά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, εκεί ένιωσε μεγαλύτερο… έρωτα για μένα και ήθελε να με φέρει στην ομάδα του, όπως τελικά έκανε. Είχα κι άλλες προσφορές από κορυφαίους συλλόγους, αλλά συμφώνησα με τον πρόεδρο της Σπαρς, Νιχάντ Σελίμοβιτς, που αποφάσισε τι ήταν καλύτερο για μένα και για την εξέλιξή μου».

Τι περιλαμβάνει όμως η επόμενη ημέρα για τον Άτιτς; «Αρχικά, θέλω να επανέλθω πλήρως από τον τραυματισμό του και να αρχίσω να προπονούμαι με την ομάδα.Θέλω να είμαι όσο το δυνατόν συντομότερα στη διάθεση του προπονητή, γιατί θέλω πολύ να παίξω μπάσκετ. Ταξιδεύω στην Ελλάδα την Κυριακή και εκεί θα έχω δίπλα μου να με βάλει στο κλίμα, τον Μίλαν Μιλόσεβιτς. Αυτό που με ευχαριστεί το πόσο σπουδαίους οπαδούς έχει η ομάδα μου».

Continue Reading
Advertisement