ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΔΙΑΦΟΡΑ

Αφήστε τις μ@λ@κίες και φέρτε μας το Κύπελλο

Published

on

aek-kypello

«Καλά γιατί όλος αυτός ο χαμός με το κυπελλάκι;… σιγά… ποιος ασχολείται με το Κύπελλο; Δεν έχει καμία αξία αφού όλα τα λεφτά είναι στο Τσάμπιονς Λινγκ»

Κι όμως, τα παραπάνω είναι σκέψεις και απόψεις που εκφράζονται από οπαδούς της ΑΕΚ. Τι κρίμα γι’ αυτούς, αν πιστεύουν ότι υπάρχει μόνο ότι μπορεί να μετρηθεί σε έσοδα για την εταιρεία. Πραγματικά τους λυπάμαι αν καθορίζει τη σχέση τους με την ΑΕΚ, μόνο αυτό που μπορεί να μετρηθεί ως υλικό κέρδος, γιατί δεν θα κατανοήσουν ποτέ το απροσμέτρητο μεγαλείο της ΑΕΚ.

 

Με κεντρίζουν τα όνειρα, με κεντρίζει η εικόνα του Κυπέλλου που σηκώνεται στον ουρανό από τα παιδιά της ΑΕΚ. Με κεντρίζει η αμηχανία του Μαρινάκη, του κυρ Σάββα, του Καραπαπά, του Γκιρτζίκη… που θα είναι παρόντες, κάτι που μόνο ο θεσμός του Κυπέλλου σου δίνει τη δυνατότητα. Να σηκώνεις το τρόπαιο μπροστά στα μούτρα τους. Αξία ανεκτίμητη. Και δε δίνω δεκάρα για τα κέρδη της εταιρείας. Όποιος θέλει να περνάει τις στιγμές του με την ΑΕΚ μετρώντας τα έσοδα της εταιρείας που την εκμεταλλεύεται, δικαίωμα του. Εμένα όμως με ενδιαφέρει να μπορώ την επόμενη μέρα του τελικού να κοιτάξω στα μάτια τα παιδιά μου και να τους πω: «είδατε; Το καλό νικάει κιόλας, οι κλέφτες δεν είναι αήττητοι».

 

Υπάρχουν πράγματα που βρίσκονται μακριά από τα έσοδα της εταιρείας, που όχι μόνο δεν θα σας τα δείξει καμία εταιρεία, αλλά θα σας τα κρύψει κιόλας, γιατί ότι δεν έχει κέρδος είναι πρόβλημα γι’ αυτούς. Πρέπει εσείς να ανακαλύψτε αυτά που υπάρχουν αλλά δεν σας αφήνουν να τα δείτε, να τα πιάσετε, να τα νιώσετε, να τα καταλάβετε.

Νομίζετε πως η πραγματικότητα είναι αυτό το κουτί που σας έχουν βάλει μέσα, πως η ΑΕΚ είναι αυτό το πακέτο που έχουν στολίσει για να σας το πουλήσουν κι όμως, σας βεβαιώνω ότι δεν είναι έτσι. Ανοίξτε την πόρτα κάποτε και κοιτάξτε τι υπάρχει έξω. Το όνειρο του σήμερα θα είναι η πραγματικότητα του αύριο. Κι όμως έχουμε ξεχάσει να ονειρευόμαστε.

Αφήστε λοιπόν τις μ@λ@κίες ΟΛΟΙ και αρπάξτε το Κύπελλο από τα χέρια του Γκιρτζίκη για να το παραδώσετε στο λαό σας.

 

ΥΓ. Η ΑΕΚ είναι όμορφη γιατί πάντα κάπου μέσα της θα υπάρχει ένας Πρίγκιπας που δεν θα μεταμορφωθεί ποτέ σε βάτραχο.

 

Τρίτη, 17 Μάη 2016

 

Παναγιώτης Αλιατάς

 

aliatas74@gmail.com

 

twitter

 

facebook

 

Αν σας εκφράζει η διαφορετική οπτική στα θέματα του αθλητισμού. Αν αισθάνεσαι την ανάγκη να εκφράσετε την διαφωνία σας. Μπορείτε να μας βρείτε και στη σελίδα της στήλης στο Facebook

Continue Reading
Advertisement