ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΑΕΤΙΣΙΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ

Η αλήθεια πάντα θα είναι ενοχλητική

Published

on

Τα Ραμφίσματα Του Αετού (16-9-2018)

 

 

  1. Η ομάδα που δεν έβγαινε να παίξει για ένα πανό που απλά και κόσμια έλεγε την αλήθεια, είναι η ίδια ομάδα που συνέχισε να παίζει κανονικότατα στο γήπεδο της όταν κινδύνεψαν γυναικόπαιδα από φωτοβολίδα ευθείας βολής που πετάχτηκε από αδελφοποιημένους οπαδούς.

 

  1. «Το να συζητάς με φασίστες είναι σα να παίζεις σκάκι με ένα περιστέρι. Ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά προσπαθείς, στο τέλος θα κουτσουλίσει την σκακιέρα, θα τα ρίξει όλα κάτω και θα υπερηφανεύεται σαν νικητής» Ερίκ Καντονά

 

  1. Γνωρίζει κάποιος γιατί ο Βασίλης Μπάρκας έχει ήδη ανοικτό account ως παίκτης της ΑΕΚ στο επίσημο site της Premier League; 



  1. Άγιαξ Scout Report: Ματέις ντε Λιχτ. Σίτι, Μπαρτσελόνα, Τόττεναμ και Μπάγιερν Μονάχου είναι οι μνηστήρες για την απόκτηση του 19χρονου next big thing στα σέντερ μπακ. Διαθέτει τρομερά χαρακτηριστικά και αγωνίζεται σαν να είναι έμπειρος και «φτασμένος».

  1. Σύντροφοι Απολλωνιστές γιατί όλοι οι Έλληνες προπονητές που προσεγγίστηκαν από την ομάδα σας ήταν αρνητικοί να έρθουν; Γιατί το ίδιο αρνητικοί είναι και οι Έλληνες ποδοσφαιριστές; Τι γνωρίζει η πιάτσα για την ηγεσία της ΠΑΕ Απόλλων;

 

  1. Μου άρεσε ιδιαίτερα που και ο Σιμόες και ο Άλεφ ανέβαιναν μέχρι την αντίπαλη περιοχή παίρνοντας μάλιστα και οι δύο αρκετές προσπάθειες για να σκοράρουν.

 

  1. Όταν ξεκινάνε τα εθνικά πρωταθλήματα μετά από διακοπή για το Nations League.

 

  1. Ωραία πραγματάκια θα δούμε και από την ομάδα μπάσκετ φέτος. Μοναδική παραφωνία από όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα ο Ρόμπερσον, που μάλλον θα εγκαινιάσει την παραδοσιακή διαδικασία αλλαγής αμερικάνου.



  1. Υπομονή και συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, πλουραλισμός σε όλες τις γραμμές του γηπέδου και για τρίτο σερί αγώνα πρωταθλήματος κράτησε το μηδέν στα μετόπισθεν. Κανονική ΑΕΚ.

 

  1. Όταν πανηγυρίζεις το πρωτάθλημα στο PlayStation

 

  1. Κυρίαρχη από το πρώτο λεπτό, ασφυκτική πίεση στον αντίπαλο, 12 τελικές μόνο στο πρώτο ημίχρονο, δημιουργία και από τα άκρα και από τον άξονα, Κλωναρίδης να οργιάζει ως αλλαγή, Λιβάγια απολαυστικός: πληρώνεις εισιτήριο μόνο για δεις τα δικά του. Κανονική ΑΕΚ.

 

  1. Χιρόνα και Μπαρτσελόνα. Δύο ομάδες της Καταλονίας. Δύο ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Ισπανίας. Το ποδόσφαιρο της αγοράς έφτασε στο σημείο να θέλει να γίνει ο μεταξύ τους αγώνας στο Μαϊάμι για εμπορικούς λόγους. Προσωρινά νίκησε η λογική.

 

  1. Άγιαξ Scout Report: Χακίμ Ζιγέχ. Ενώ ειχε ολες τις προϋποθέσεις για την εθνική ομάδα της Ολλανδίας αποφάσισε να κάνει πράξη μια επιθυμία του πατέρα του, τον οποίο έχασε σε ηλικία επτά ετών, και να φορέσει τη φανέλα του Μαρόκο. Ένας καλλιτέχνης του ποδοσφαίρου.

  1. Ευτυχώς ακόμη και αν υπάρξει δίωξη για τον Πασχαλάκη, κανείς δεν μπορεί να ξέρει τον χρόνο εκδίκασής της και σε κάθε περίπτωση θα παίξει κανονικά με την ΑΕΚ. Είναι σε άθλια κατάσταση, συνεχείς πηγή κινδύνων και θα ήταν απώλεια για την ΑΕΚ αν δεν έπαιζε.



  1. Ρασβάν Λουτσέσκου: επιστήμονας προπονητής που βάζει βασικό σε αγωνιστικό χώρο χωράφι, ποδοσφαιριστή που είναι 10 μέρες στην ομάδα του και προέρχεται από χιαστό.

 

  1. Όταν δεν είσαι ο εαυτός σου θα φας τα μούτρα σου… μη καταδέχεσαι να μιμείσαι ούτε τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

 

  1. Καμιά δεκαριά χιλιάδες υπολόγισα τους οπαδούς της ΑΕΚ στην έναρξη του αγώνα με το Πανιώνιο, με 14 χιλιάδες διαρκείας πουλημένα. Αυτά είναι θεματάκια που χρειάζονται διερεύνηση, κουβέντα και προβληματισμό.

 

  1. Δηλαδή ο Μάντζαρης είναι προτιμότερος από τον Λαρεντζάκη για την Εθνική κ. Σκουρτόπουλε;

 

  1. Φυσικά και δεν ήταν η πρώτη φορά στο Ηράκλειο που ο ΠΑΟΚ φόρεσε τα αγαπημένα του ερυθρόλευκα. Τα είχε πρωτοφορέσει το 1982 στη Σεβίλλη. Να ευχηθώ να τα μονιμοποιήσετε ρε αλάνια… σας πάνε.

 

  1. Άγιαξ Scout Report: Νικολάς Ταλιαφίκο. Αριστερό μπακ διεθνής με την Εθνική Αργεντινής που του αρέσει να ανεβαίνει συνεχώς ρε ρόλο χαφ.



  1. Τα μπάτζετ δε παίζουν μπάλα: η Μπάγερν για παράδειγμα κατάφερε να γίνει ποδοσφαιρικό μονοπώλιο και μόνιμη πρωταθλήτρια Γερμανίας λόγο σωστών και ψαγμένων επιλογών και όχι λόγο του πακτωλού εκατομμυρίων που διαθέτει για την ενίσχυση της.

 

  1. Άγιαξ Scout Report: Ντέιβιντ Νέρες. Δαίμονας. Πραγματικός μπελάς. Ένα πολύ γρήγορο εξτρέμ, με απίθανη ντρίμπλα και ειδικός στο να προκαλεί ρήγματα στην αντίπαλη περιοχή. Έχουν προλάβει να τον βαφτίσουν νέο Νεϊμάρ.

  1. Πόσα κιλά έχει φτάσει ο Μπίσεσβαρ… μάθαμε;

 

  1. Η φάση είναι ότι κάθε φορά που πέφτετε από τα σύννεφα τσαντίζεστε κιόλας και βγάζετε εμπάθεια απέναντι σε αυτούς που αρνήθηκαν να ανέβουν. Δεν σας φταίμε όμως εμείς αν πέφτετε συνέχεια από τα σύννεφα. Να μάθετε να μην ανεβαίνετε.

 

  1. Ο Κώστας Κατσιλιέρης τερμάτισε στην πρώτη θέση στην αντοχή στην Γ2 στον 3o γύρο Χαλκίδας που διοργάνωσε η Ποδηλατική Ένωση Παλαιμάχων Αθλητών. Γιατί οι παλαίμαχοι εραστές της ΑΕΚ έχουν μια ιδιαίτερη αξία.

 

  1. Το μεγάλο κόμπλεξ τον Πανιώνιων είναι ότι τους ξευτιλίζουμε με τον Λαμπρόπουλο που έφυγε από αυτούς για να έρθει στην ΑΕΚ, τον Μπακασέτα που έφυγε από αυτούς για να έρθει στην ΑΕΚ και τον Ουζουνίδη προπονητή που έφυγε από αυτούς για να καταλήξει στην ΑΕΚ.

 

  1. Ο ΠΑΟΚ έκανε για πρώτη φορά τρείς νίκες στις τρείς πρώτες αγωνιστικές από τη σεζόν 84-85 κι όμως αντί για 9 έχει 7 βαθμούς… ΠΑΟΚ είσαι αφού…

 

  1. Το βράδυ της προσεχούς Τρίτης η Παρί Σεν-Ζερμέν θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Λίβερπουλ για το Τσου Λου. Εκεί με περηφάνια θα λανσάρουν την φανέλα της Nike που αντί για το έμβλημα της ομάδας, έχει τοποθετηθεί το σήμα του Τζόρνταν. Ποδόσφαιρο της αγοράς αγαπούλες…

 

  1. Ας προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο, ας μην χάνουμε χρόνο, ας δουλέψουμε πιο τολμηρά και αποφασιστικά ώστε να καταργήσουμε την παράνοια: άνθρωπος να έχει το δικαίωμα να εκμεταλλεύεται άλλον άνθρωπο…



  1. Σύντροφοι Παναθηναϊκοί, κάντε ένα κόπο να επικοινωνήστε με τους οπαδούς της Μουσκρόν να σας πουν από πρώτο χέρι τι σημαίνει Πιεμπονγκσάντ.

 

  1. Άγιαξ Scout Report: Ντόνι φαν ντε Μπέικ. 21χρονος Ολλανδός που αγωνίζεται στα χαφ. Έχει ύψος 1,83 και διακρίνεται για την γρήγορη πάσα του.

  1. Ξέρετε ποιος ήταν ο αμέσως προηγούμενος που μπήκε αλλαγή για την ΑΕΚ και πέτυχε δύο γκολ όπως ο Κλωναρίδης; Ο Τόμας Πέκχαρτ στις 10 Απριλίου 2016, πάλι στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο ξανά τον Πανιώνιο, μόνο που τότε μπήκε στο 0-0 (67′) και διαμόρφωσε το 2-0 (72′ και 80′).

 

  1. Υπάρχουν καπιταλιστές, εργαζόμενοι, πλούσιοι, φτωχοί, δεξιοί, αριστεροί κτλ. Ο φασίστας όμως δεν αποτελεί ανθρώπινη ιδιότητα, ο μισανθρωπισμός είναι κάτι το εντελώς ξεχωριστό και ως τέτοιο θα ρέπει να αντιμετωπίζεται.

 

  1. Σύντροφοι Ολυμπιακοί να μη ξεχάσετε να ενημερώνεστε για την αγαπημένη σας ομάδα από τους κουμπάρους του Καραπαπά.

 

  1. Παιδιά όσοι δεν έχετε δουλειά να ψάξετε και να βρείτε άμεσα, γιατί σας περνάει για τεμπέληδες η Εύα η Καϊλή η εγγονή του παππού της που σκότωσαν οι κομμουνιστές και στενοχωριέται.

 

  1. ΣΥΡΙΖΑ: Θαυμάζουν τον Ανδρέα Παπανδρέου, εκτιμάνε τον Κώστα Καραμανλή, έχουν απορροφήσει σχεδόν όλους τους συνεργάτες του Σημίτη και κατηγορούν τους προηγούμενους που κατέστρεψαν την Ελλάδα.

 

  1. Τελικά ο Λαμπριάκος της Σερβίας θα είναι έτοιμος; Θα παίξει κανονικά με την ΑΕΚ μάθαμε; Γιατί με τρώει η αγωνία.

 

 

 

 

Παναγιώτης Αλιατάς

 

aliatas74@gmail.com

 

twitter

 

facebook

 

 

 

 



Continue Reading
Advertisement