ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΑΕΤΙΣΙΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ

Μακάρι να είναι αυτό που φαίνεται…

Published

on

ramfismata214

Τα Ραμφίσματα Του Αετού (20-10-2014)

1. «Να αμφιβάλλεις για όλα». ΚΑΡΛ ΜΑΡΞ

2. ΑΕΚ – Απόλλωνας 2-1: Ακόμα ένα παιχνίδι που ο καλύτερος του αγώνα ήταν ο κόσμος της ΑΕΚ.

3. -Ρε συ, του λέω, μην ασχολείσαι με τον κάθε μαλάκα. –Όχι ρε, μου λέει, δεν είναι μαλάκας, πέντε γλώσσες μιλάει. –Τι μου λες; Και δεκαπέντε να μιλάει, άμα είναι μαλάκας και στις δεκαπέντε μαλακίες θα λέει!

4. Κοίταζα το τρέιλερ που έφτιαξε η ΝΕΡΙΤ για το Ολυμπιακός-Γιουβέντους και νόμιζα ότι άνοιξε ξανά το TV Magic.

5. Το αποτέλεσμα του αγώνα Παναθηναϊκός – ΟΦΗ όπως παρουσιάστηκε από τα αθλητικά του ΣΚΑΪ

B0UrD_WIUAAjVsJ

6. Αυτό το γιγαντιαίο καβούρι που βρέθηκε σε παραλία της Βρετανίας πρέπει να έπεσε από την τσέπη κάποιου. Αλλά δεν σας λέω ποιανού για να μη πείτε εσωτερικό εχθρό της ΑΕΚ.

7. Διαβάζω διάφορες κριτικές για τον αγαπημένο μου αμυντικό του Ολυμπιακού Μποτία: είναι λέει αργός, δεν ξέρει την μπάλα που πρέπει να ξέρουν οι σύγχρονοι αμυντικοί, όχι μόνο δεν έχει αυτοπεποίθηση αλλά εκπέμπει ανασφάλεια κτλ. Κοίτα να δεις που ο καλός μου ο Μποτία πήγε μόνος του στην ομάδα των ελίτ του Φαταούλ. Δεν ευθύνεται κανένας για την επιλογή του.

8. ΑΕΚ – Απόλλωνας 2-1: Το άσπρο – μαύρο το αφήνω για αυτούς που έχουν δοκτορά. Σκεφτείτε μόνο πόσα χρήματα θα χρειαστούν του χρόνου για μεταγραφές, για να δούμε αυτό που μας έχουν υποσχεθεί ότι θα δούμε;

9. Όταν δηλώνεις βασίλισσα πρέπει να είσαι έτοιμη και για τα παραμύθια. Έτσι πάει…

10. Όταν έμαθα ότι η Κηφισιά νίκησε τον Ολυμπιακό 68-67 στο μπάσκετ, ένα χαμόγελο σχηματίστηκε στο μυαλό μου…

B0UjorKIEAAcn-o.jpg large

11. Όχι φίλε μου δεν έχω τίποτα να σου πω για την κατηγορία «Συναισθηματικά Επικίνδυνος» που μου προσάπτεις. Απεναντίας το βρίσκω υπέροχα τρομακτικό.

12. Έκτακτο δελτίο ειδήσεων στον ΣΚΑΪ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το νικητήριο γκολ του ΟΦΗ στο 94΄το πέτυχε ο Παναθηναϊκός.

13. Δεν έχω καμία ανησυχία που έπεσε το χρηματιστήριο, είμαι σίγουρος ότι από στιγμή σε στιγμή θα μπει ο Μάκης Αγγελόπουλος να το σηκώσει!

14. Και έρχεται η μέρα που ξυπνάς. Όχι μόνο κυριολεκτικά αλλά και μεταφορικά.

15. Ο άλλος λέει: δεν είναι δυνατόν ο Μπούρμπος να φοράει την τιμημένη φανέλα… Ποια ρε φίλε, αυτή που φόραγε ο Λουκάς ο Βύντρα;

B0UbO-GCEAEcm3v

16. Φαταούλ δεν χρειάζεται να ξοδεύεσαι αγορίνα μου. Μπορείς πολύ απλά να αυξήσεις τα δημοτικά τέλη στον Πειραιά και να κάνεις μια χαρά μεταγραφές τον Ιανουάριο.

17. Ο Εργοτέλης έπαιξε για την ιστορία του ρε παλιοχαρακτήρες που λέτε ότι είναι παράρτημα. Γιατί; Επειδή προηγούνταν ισοφαρίστηκε και στο 90 έφαγε γκολ και έχασε; Που το βλέπετε το παράξενο; Το περίεργο ήταν που έβαλε πρώτος γκολ ο Εργοτέλης, τόσο περίεργο που από το σοκ που έπαθαν οι ποδοσφαιριστές του, με τη σέντρα όλοι έμειναν Καρνέζηδες.

18. Αριστούργημα λέει το ψηφιδωτό της Περσεφόνης στην Αμφίπολη… κοιτάω κι εγώ και τι να δω;… ένα πράγμα σαν τη Βούλτεψη με στραβισμό.

19. Ξεκίνησαν τα έργα στην Πηγάδα του Πειραιά… Σκέφτεστε αυτό που σκέφτομαι;

20. Με τέτοιο κουστούμι δεν κερδίζεις ούτε την Κηφισιά…

B0UmkXTCEAAYVIv

21. Ειδοποιητήρια ΕΝΦΙΑ σε 6.000 νεκρούς! Δεν κατάλαβα που το βλέπετε το παράξενο και κράζετε την κυβέρνηση; Περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν να πληρώσουν αυτοί απ’ ότι οι ζωντανοί!

22. Πες αλεύρι Αλαφούζο… Σε γυρεύει ο… Γκατούζο.

23. Θεια Δίκη θα είναι, οι σημαίες Λιβερίας στα πλοία του Μαρινάκη να μεταφέρουν τον έμπολα στον Πειραιά, που θα μολύνει μόνο τους ψηφοφόρους του.

24. Ακούω διάφορα περίεργα για το χρηματιστήριο. Έχει γούστο μετά τα σπίτια να μας πάρουν και τις μετοχές;

25. Τώρα πείτε μου εσείς ότι το γεγονός ότι ο ΟΦΗ νίκησε στον Παναθηναϊκό μετά από 27 χρόνια και η Κηφισιά νίκησε για πρώτη φορά τον Ολυμπιακό στο μπάσκετ είναι τυχαίο ότι έγιναν την μέρα που ο Μητσοτάκης είχε γενέθλια;…

B0U2oZdCIAAvij1

26. Η ΠΑΕ ΟΦΗ, σύμφωνα με την αίτηση που η ίδια κατέθεσε στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου για την υπαγωγή της στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα, οφείλει 6.5 εκατομμύρια ευρώ σε ποδοσφαιριστές. Είναι η ίδια Ποδοσφαιρική Εταιρεία που έκανε 10 μεταγραφές και ετοιμάζεται στην χειμερινή περίοδο μεταγραφών να κάνει κι άλλες. Νομίζω ότι αυτά είναι ζητήματα που θα πρέπει να απασχολήσουν τον Αλαφού μετά το 1-2…

27. Δεν μπορούν να χωνέψουν τα πλούσια αγόρια της Τρίπολης, Μπάκος και Καϋμενάκης ότι δεν έχουν καταφέρει να αγοράσουν τον κόσμο της περιοχής που αγαπάει τον ιστορικό Παναρκαδικό. Ακούγεται μάλιστα ότι δεν αποκλείεται ο Αστέρας να βρεθεί ξαφνικά στην Πάτρα, να ονομαστεί Παναχαϊκή να πάρει και το Παναχαϊκό στάδιο και όλα καλά.

28. Η πλάκα είναι που οι ΠΑΟΚτζήδες περιμένουν μεταγραφές τον Ιανουάριο. Έχει έξοδα ο πρόεδρος παιδιά… και στα ΜΜΕ ετοιμάζεται να μπει και τις τουριστικές επενδύσεις θα συνεχίσει… με τον ΠΑΟΚ θα ασχολείται;

29. Μακάρι να είναι αυτό που φαίνεται… και όχι αυτό που ξέρω ότι είναι…

ramfismata34

Για να μην χάνετε ράμφισμα… συντονιστείτε στην σελίδα μας στο facebook

Παναγιώτης Αλιατάς

aliatas74@gmail.com

twitter

facebook

Continue Reading
Advertisement