ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΕΚ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Με μεράκι ο ιστορικός ΑO Ταταύλα

Published

on



Αγαπητοί φίλοι του αθλητισμού,

Τα ερασιτεχνικά σωματεία όπως πολύ καλά γνωρίζετε επιτελούν μέσα από δυσκολίες (κοινωνικές, οικονομικές και πολιτιστικές), ένα πολύ σημαντικό έργο, αυτό της προσέλκυσης νέων παιδιών και όχι μόνο, στον αθλητισμό. Η προσπάθεια αυτή γίνεται από ανθρώπους πού κυρίως έχουν τον αθλητισμό ως μεράκι τους και την προσφορά ως χαρακτηριστικό τους ιδίωμα. Ελπίζοντας πάντα ότι ο ερασιτεχνικός αθλητισμός, σωματειακός και μη, ο οποίος χρήζει περισσότερης προβολής εκ μέρους των Μ.Μ.Ε. θα την έχει, σας ενημερώνουμε ότι συνημμένα θα βρείτε την νέα σύνθεση τόσο του Δ.Σ. του ομίλου μας όσο και το οργανόγραμμα λειτουργίας του Α.Ο. Ταταύλα Κωνσταντινουπόλεως, ενός ιστορικού ομίλου με έτος ίδρυσης το 1896 στην Πόλη μας και επανίδρυσης στην μητέρα Ελλάδα το 1968.Τα γραφεία και οι άνθρωποι του ομίλου μας είναι ανοιχτοί και σας περιμένουμε, να σας ξεναγήσουμε στις εγκαταστάσεις μας και να σας παρέχουμε κάθε πληροφορία, όποτε εσείς κρίνετε σκόπιμο.

Με τιμή
Για το Δ.Σ. του Α.Ο. Ταταύλα

Μαράντης Ιωάννης
Γενικός Γραμματέας

Υ.Γ. 1: Ενημέρωση για τα πεπραγμένα του ομίλου μας και τις δραστηριότητες του μπορείτε να έχετε είτε μέσω του επισήμου site του ομίλου μας (tatavlasc.gr) είτε μέσω του επίσημου λογαριασμού μας στο facebook (Tatavla Sportsclub)
Υ.Γ. 2: Μέσα επικοινωνίας, τα γραφεία του ομίλου τηλ: 210 9968981 Δευτέρα-Παρασκευή 16:30-20:30 & Σάββατο 10:00-13:00. Επίσης υπεύθυνοι επικοινωνίας είναι οι Αρβανιτίδης Θωμάς, Ανανιάδου Μαίρη και Μαράντης Ιωάννης (ως συνημμένο οργανόγραμμα)
Υ.Γ. 3: Συνημμένο Δ.Σ. & Οργανόγραμμα ομίλου

Με ρίζα από την Πόλη και παππού αθλητή της πρώτης ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ δεν θα μπορούσα παρά να είμαι παράφορα ερωτευμένος μαζί της

Continue Reading
Advertisement