ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΔΙΑΦΟΡΑ

Με ποιόν προπονητή μίλησε ο Μπάγεβιτς και έρχονται εξελίξεις;

Published

on

Εβδομάδα αποφάσεων, σχετικά με το θέμα του προπονητή, θα είναι η επόμενη για την ΑΕΚ.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα το sport-fm.gr, ο εκτελεστικός διευθυντής της Ένωσης ολοκλήρωσε τις επαφές που είχε με υποψήφιους προπονητές στο εξωτερικό -μεταξύ αυτών και ο Τόρστεν Φινκ- και σήμερα το βράδυ αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Στην ΑΕΚ έχουν αρχίσει να… τρέχουν το θέμα του προπονητή, αφού θέλουν να βρουν τον «εκλεκτό» όσο το δυνατό νωρίτερα, για να αρχίσει ο σχεδιασμός της ομάδας σε μία δύσκολη χρονιά, στην οποία η Ένωση θα ξεκινήσει από νωρίς την προετοιμασία της και στα τέλη του Ιουλίου θα δώσει το πρώτο της ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Ο Τόρστεν Φινκ είναι ένας από τους προπονητές που εξετάζονται από τους «κιτρινόμαυρους» και είχε συνάντηση με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ωστόσο δεν είναι ο μοναδικός που υπάρχει στη λίστα των ανθρώπων της ομάδας. Από πλευράς ΑΕΚ, πάντως, δεν επιβεβαιώνεται αλλά ούτε διαψεύδεται κάποιο από τα ονόματα που έχουν γραφτεί.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η επόμενη εβδομάδα στην ΑΕΚ αναμένεται να είναι «καυτή», καθώς οι ιθύνοντες του συλλόγου θα καθίσουν στο τραπέζι και θα αποφασίσουν ποιος θα είναι ο προπονητής της ομάδας για την επόμενη σεζόν.

Continue Reading
Advertisement