ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Νίκησε Δούκα και διαιτητή η ΑΕΚ

Published

on

Πάθος και πόρωση για την νίκη από τους κιτρινόμαυρους στο χθεσινοβραδινό παιχνίδι με αντίπαλο τον Δούκα, όπου επικρατήσαμε με σκορ 4-1..
Futsal-Doykas
Ένας αγώνας που σημαδεύτηκε από 2 αποβολές και 7 κίτρινες κάρτες για την ΕΝΩΣΗ, ΟΛΕΣ σημειωμένες από τον Β’ διαιτητή της αναμέτρησης κ. Πάντου.
Σίγουρα δεν ήταν στην και στην καλύτερη του μέρα, ο συγκεκριμένος διαιτητής. Με πολλές λανθασμένες αποφάσεις, λίγο έλειψε να τινάξει στον αέρα τον αγώνα.
Στο αγωνιστικό μέρος, οι 2 ομάδες μπήκαν αρκετά δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, πίεσαν για το γκολ, όμως αυτό δεν ήρθε, μιας και οι 2 τερματοφύλακες, στέρησαν από τις 2 ομάδες, 2-3 πολύ καλές επιθέσεις.
Στο 1ο ημίχρονο είχαμε την αποβολή του Μορφέση και το “κιτρίνισμα” άλλων 5 της Ένωσης.
Στο 2ο ημίχρονο, η ΕΝΩΣΗ μπήκε αποφασισμένα να το τελειώσει, με τον Λευτέρη Κουβαρά να ανοίγει το σκορ, μ’ ένα καταπληκτικό τέρμα από τα 15 μέτρα και πλάγια θέση, στο Γ της εστίας του Δούκα.
Στην συνέχεια ο αειθαλής Καρασάββας, κέρδισε το ριμπάουντ, και από κοντά έγραψε το 2-0, εν μέσω πανηγυρισμών.
Και ενώ όλα έδειχναν πως η ΕΝΩΣΗ θα επικρατήσει εύκολα είτε δύσκολα, ήρθε μια πολύ περίεργη απόφαση του Β’ διαιτητή, να αποβάλει τον Καραθανασόπουλο στην ίδια φάση με 2 κίτρινες, μιας και σε πρώτη φάση κιτρινίστηκε για ακούσιο χέρι στην επίθεση της ΑΕΚ, ο όποιος σαν άλλος Ντέμης Νικολαίδης, σήκωσε το χέρι του, και παραδέχτηκε το λάθος του, να μην μετρήσει το γκολ του.
Ο διαιτητής διέκρινε δόλο και πρόθεση, τον τιμώρησε με κίτρινη κάρτα, και στην συνέχεια ο ποδοσφαιριστής της ΕΝΩΣΗΣ, ζητώντας τον λόγο για την κίτρινη κάρτα, δήχθηκε και 2η κίτρινη από τον ίδιο διαιτητή, με συνέπεια η ΑΕΚ, να αγωνιστεί για 2′ με παίχτη λιγότερο, και αυτή τη φορά να το πληρώσει, δεχόμενη γκολ, βάζοντας τον Δούκα στον αγώνα.
Στα τελευταία 5′ ο Δούκας πίεσε, όμως η ΑΕΚ, βρήκε διαδρόμους, και σε έναν από αυτόν, ο αρχηγός Βασίλης Κουτσιλάς από κοντά πυροβόλησε και πέτυχε το 3-1
Ο Δούκας έπαιξε με 5ο παίχτη, όμως η ΑΕΚ, είχε τις λύσεις στην άμυνα, και σε μια επίθεση του Δούκα, ο Τηλιγαδάς έκλεψε την μπάλα, και ευστόχησε από τα 35μ, γράφοντας το τελικό 4-1
Επόμενος κρίσιμος αγώνας, με την Σαλαμίνα την Δευτέρα 22.00 στο ΟΑΚΑ
Δυστυχώς η ΑΕΚ, θα αγωνιστεί με 4 απόντες, μιας και ο Καραθανασόπουλος & Μορφέσης, αποβλήθηκαν με κόκκινη κάρτα, ενώ ο Κουτσιλάς συμπλήρωσε κάρτες και ο Κουβαράς, με τραυματισμό στον δικέφαλο του.
Αρκετός κόσμος, έδωσε το παρών στο ΟΑΚΑ, στηρίζοντας τους κιτρινόμαυρους.

Συνθέσεις:
Α.Ε.Κ : Παππάς, Τηλιγάδας, Καραθανασόπουλος, Καρασάββας, Βλυσσίδης, Κουβαράς, Κερέτσης, Κοντογιώργος, Τόκας, Καιττάνης, Κουτσιλάς, Καραμπαλικόγλου, Μωράλογλου,
Μορφέσης
Δουκας: Μερκούρης, Μικελής, Αλιφέρης, Κοκλιώτης, Δελαπόρτας, Τσατσούλης, Τσιρούνης, Παρασκευόπουλος, Κονδυλάτος, Σταυρακόπουλος, Μαραγκός, Αναστασιάδης
Σκόρερ: Κουβαράς 22’, Καρασάββας 27’, Κουτσιλάς 35’, Τηλιγάδας 39’. Μαραγκός 28’

Continue Reading
Advertisement