ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Ολοκληρώθηκε το summer camp των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου της Ερασιτεχνικής (pics & vids)

Published

on

photo-1-300x225Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το καλοκαιρινό camp της ακαδημίας ποδοσφαίρου της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ. Το απόγευμα της Πέμπτης (24/07) πλήθος παιδιών αλλά και γονέων βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Ντανιέλ Μπατίστα στο Μενίδι. Εκεί, οι μικροί αθλητές παρακολούθησαν για τελευταία φορά μαθήματα ποδοσφαίρου, ενώ είχαν την ευκαιρία να παίξουν και οικογενειακό διπλό. Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν τεράστιες μορφές του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά και της ΑΕΚ, όπως ο μύθος της μπάλας, Κώστας Νεστορίδης, ο Ντανιέλ Μπατίστα στις εγκαταστάσεις του οποίου φιλοξενούνται οι ακαδημίες ποδοσφαίρου της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ και ο προπονητής της ακαδημίας Μιχάλης Βλάχος, οι οποίοι και έδωσαν τα μετάλλια και τις βεβαιώσεις συμμετοχής στους αθλητές.

photo-3-1-300x225
Μία μέρα αργότερα, την Παρασκευή (25/07), ολοκληρώθηκε και το πρόγραμμα κολύμβησης με μεγάλη επιτυχία. Οι αθλητές της ΑΕΚ είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν παίζοντας διπλό στην καλύτερη πισίνα της Ελλάδας στο ΟΑΚΑ, ενώ στο τέλος έλαβαν τα μετάλλιά τους.
photo-4-225x300 photo-3-225x300Θυμίζουμε ότι στο summer camp 2014 Ποδοσφαίρου – Κολύμβησης – Functional Training TRX έλαβαν μέρος παιδιά από 4 έως 17 ετών από τις 16 Ιουνίου μέχρι τις 25 Ιουλίου στις εξής εγκαταστάσεις: Κλειστό κολυμβητήριο ΟΑΚΑ, Αθλητικό κέντρο Καμινάδας – Νέα Φιλαδέλφεια, Mini Football Paradise club – Μενίδι και Leontario soccer club – Γέρακα.

Με ρίζα από την Πόλη και παππού αθλητή της πρώτης ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ δεν θα μπορούσα παρά να είμαι παράφορα ερωτευμένος μαζί της

Continue Reading
Advertisement