ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Παπαδόπουλος στο ΑΕΚ LIVE: «Αυτό δεν αξίζει στο όνομα της ΑΕΚ»

Published

on

Θέση για την επόμενη ημέρα της ΑΕΚ μετά τον υποβιβασμό της αντρικής ομάδας βόλεϊ πήρε ο Αντώνης Παπαδόπουλος.

papa

Ο προπονητικής της ΑΕΚ της Καρδιάς, Αντώνης Παπαδόπουλος, μιλώντας στην κάμερα του ΑΕΚ LIVE , μετά την ήττα απ’τη ΜΕΝΤ σχολίασε την εμφάνιση των “κιτρινόμαυρων”, τονίζοντας ότι έκαναν μία μεγάλη υπέρβαση.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Ναυπλιώτης

«Από την αρχή της σεζόν, αυτά τα παιδιά κάνουν μία μικρή υπέρβαση, κάθε φορά, σε κάθε προπόνηση, κάθε αγώνα. Σήμερα, αν και το σκορ δεν το δείχνει, είναι μία υπέρβαση ψυχολογική τεράστια. Στο πρώτο σετ, βρεθήκαμε να κυνηγάμε νωρίς το σκορ. Το μαζέψαμε αλλά δεν αντέξαμε. Απογοητευτήκαμε πολλοί. Στο δεύτερο σετ πηγαίναμε καλά, αλλά το χάσαμε, το ίδιο και στο τρίτο. Παρ’ όλα αυτά ήταν μία μεγάλη ψυχολογική υπέρβαση. Να τους δώσουμε συγχαρητήρια», τοποθετήθηκε αρχικά.

Κληθείς να μιλήσει για το μέλλον του τμήματος τόνισε, ότι πρώτα πρέπει να γίνει κάτι με τα χρέη. «Η επόμενη μέρα της ΑΕΚ είναι πάρα πολύ μεγάλη συζήτηση. Για να το δεις, πρέπει να ακολουθήσεις παράδειγμα ομάδων που καταφέρανε να διώξουν από πάνω τους τον χαλκά των χρεών. Γιατί δημιουργείται ένας φαύλος κύκλος. Ανεβαίνω, πέφτω, ανεβαίνω πέφτω. Αυτό δεν αξίζει στο όνομα της ΑΕΚ», κατέληξε ο Αντώνης Παπαδόπουλος.

Continue Reading
Advertisement