ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

NON AEK

Ρε Κωστάκη δεν ντρέπεσαι λιγάκι ; (vid)

Published

on

Ανεπανάληπτο θρίαμβο κόντρα στη Ρόμα πέτυχε η Μπάγερν η οποία συνέτριψε την αντίπαλό της με 7-1 στο Ολίμπικο. Το σκορ του ημιχρόνου ήταν 0-5!42ba9e0a16cd97cd16ec4168682fc6c9_92921Η ποδοσφαιρική παράσταση που έδωσε η Μπάγερν στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα της με τη Ρόμα στο Ολίμπικο μόνο μία μπορεί να φέρει στο νου. Την αντίστοιχη της Εθνικής Γερμανίας στον ημιτελικό του πρόσφατου Μουντιάλ κόντρα στη Βραζιλία.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έπαιξε απλά, τουλάχιστον έτσι το έκανε να φαίνεται. Από τη στιγμή που οι Βαυαροί προηγήθηκαν με τον Ρόμπεν (9′) και γλίτωσαν την ισοφάριση αμέσως με τον Ζερβίνιο, πάτησαν γκάζι και ισοπέδωσαν τον αντίπαλό τους. Μέσα σε επτά λεπτά, από το 23′ έως το 30′, βρήκαν αλλά τρία γκολ ζαλίζοντας με το ολοκληρωτικό ποδόσφαιρό τους την αντίπαλη άμυνα ενώ στο 36′ ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 0-5 με το πέναλτι του Μίλερ. Τόσο ακριβώς ήταν το σκορ και στον ημιτελικό του Μουντιάλ.

Η Ρόμα, σαστισμένη, προσπάθησε να περισώσει ότι ήταν δυνατόν να περισωθεί. Μπήκε στο ματς ο Χολέμπας αντί του απογοητευτικού Κόουλ (οι Μανωλάς και Τοροσίδης έπαιζαν από την αρχή) και στο 66′ οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Ζερβίνιο αλλά μέχρις εκεί. Η Μπάγερν πήρε τη σκυτάλη και έκλεισε το θρίαμβό της με δύο ακόμη γκολ, ένα από τον Ριμπερί και ένα από τον Σακίρι για να διαμορφωθεί το σκορ του ημιτελικού του καλοκαιριού (1-7).

Ρόμα: Ντε Σάνκτις, Τοροσίδης, Γιανγκά-Μπιβά, Μανωλάς, Κόουλ (46′ Χολέμπας), Ντε Ρόσι, Ναϊνγκολάν, Πιάνιτς (79′ Λάγιτς), Ιτούρμπε, Ζερβινιό, Τότι.

Μπάγερν: Νόιερ, Μπερνάτ, Μπόατενγκ, Μπενατιά, Αλάμπα, Λαμ, Τσάμπι Αλόνσο, Ρόμπεν, Γκέτσε (79′ Σακίρι), Μίλερ (61′ Ραφίνια), Λεβαντόβσκι (68′ Ριμπερί).

Δείτε τα Highlights της χθεσινοβραδινής αναμέτρησης :

Πηγή : contra.gr

Continue Reading
Advertisement