ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΕΚ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Τεσσάρα και κορυφή για τον δικέφαλο των Σουρμένων

Published

on

Με μια ξεγυρισμένη τεσσάρα υποδέχθηκε τον ΠΑΟ Ρούφ, ο ΑΣ Σουρμένων στο ντέρμπι της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣΑ. Ο δικέφαλος των Σουρμένων βρίσκεται στην κορυφή και παρουσιάζεται ως το αδιαφιλονίκητο φαβοερί για την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Εντυπωσιακή για μια ακόμη φορά η παρουσία του κόσμου, κοντά στην ομάδα.



Γράφει η επίσημη σελίδα του ΑΣ Σουρμένων στο Facebook για τον αγώνα

Τέσσερα στα τέσσερα για την ομάδα μας που επικράτησε και του ΠΑΟ Ρουφ. Η ομάδα μας ήταν εμφανώς ανώτερη του αντιπάλου και έφτασε δίκαια στο τελικό αποτέλεσμα και μάλιστα με ευρύ σκορ.
Το πρώτο γκολ ήρθε στο 8′ με τον Σπ. Δημογιάννη που έπιασε ένα θεαματικό γυριστό σουτ έξω από την περιοχή γράφοντας το 1-0. Στο 14′ μετά από σουτ του Κολλινιάτη η μπάλα βρήκε και σε πόδι αμυντικού και έτσι το 2-0 καταγράφηκε ως αυτογκόλ των αντιπάλων. Δυσάρεστη εξέλιξη στο 28′ όταν αποβλήθηκαν με απευθείας κόκκινη ο Σπ. Δημογιάννης από την ομάδα μας και ο Λαγκαδινός του ΠΑΟ Ρουφ.


Στο Β′ ημήχρονο ο ρυθμός μας παρέμεινε υψηλός, χάρη και στον παλμό που για άλλη μια φορά μετέδωσαν οι πολλοί φίλαθλοι που τίμησαν με την παρουσία τους την ομάδα. Έτσι στο 70′ από τελική πάσα του Παπαδάκη ο Φωστέρης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και οκτώ λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης με ατομική ενέργεια ολοκλήρωσε τον θρίαμβο της ομάδας μας.


Η διαιτησία του κ. Μαχαίρα και των βοηθών του κκ. Τζίκα και Σαμοϊλη ήταν πολύ καλή.
ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γ. Μητρούσης – Γ. Καζαντζής): Λύρος, Θυμιανός, Βουρλούμης, Ακριτίδης, Κολλινιάτης, Β. Δημογιάννης (80′ Ακογλάνης), Φωστέρης (87′ Φατσέας), Παπαδάκης (71′ Μερετσόλιας), Φέρτης (59′ Ζουζουλής), Σπ. Δημογιάννης, Πρέκας.

Δείτε την βαθμολογία του πρωταθλήματος Α Κατηγορίας ΕΠΣΑ στον σύνδεσμο: http://www.epsath.gr/results/display_ranking.php…

Ο επόμενος αγώνας για την ομάδα μας είναι εκτός έδρας με τη Διάνα Ηλιούπολης.

Με ρίζα από την Πόλη και παππού αθλητή της πρώτης ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ δεν θα μπορούσα παρά να είμαι παράφορα ερωτευμένος μαζί της

Continue Reading
Advertisement