ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τι είπε με Αλαφούζο και Πατέρα ο Μελισσανίδης;

Published

on

Συνάντηση με πολύ «ζουμί» έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου στη Βουλιαγμένη μεταξύ των διοικητικών ηγετών Παναθηναϊκού και ΑΕΚ, αλλά και του πρώην προέδρου του Τριφυλλιού.

 Ηπολύ καλή σχέση των Γιάννη Αλαφούζου, Δημήτρη Μελισσανίδη και Νικόλα Πατέρα είναι γνωστή και δεν αποτελεί μυστικό. Έχει, όμως, σημασία ότι οι τρεις τους έκαναν συνάντηση σε κοινή θέα σε γνωστό εστιατόριο της Βουλιαγμένης, ενώ στην παρέα τους ήταν ο δήμαρχος Βούλας-Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλος.

Δεν ήταν η πρώτη φορά βέβαια που τα λένε μεταξύ τους. Είναι σχεδόν καθημερινή η τηλεφωνική επαφή του Αλαφούζου με τον Πατέρα και του Μελισσανίδη με τον Πατέρα. Οι δύο τελευταίοι μάλιστα έχουν μια μακροχρόνια φιλία. Η σύνθεση του τραπεζιού, λοιπόν, δεν συνιστά έκπληξη.

Είναι, όμως, η χρονική στιγμή που καθιστά ιδιαίτερα σημαντική τη συνάντηση των τριών. Με τις δικαστικές υποθέσεις που αφορούν την εγκληματική οργάνωση να είναι σε πλήρη εξέλιξη και τα διοικητικά του ποδοσφαίρου να βρίσκονται σε διαρκείς διεργασίες μετά τις πρωτοβουλίες του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι την συζήτηση απασχόλησε έντονα και ο νέος αθλητικός νόμος που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Είναι δεδομένο ότι μέχρι το τέλος της σεζόν θα κορυφωθούν οι επαφές των ανθρώπων Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ προκειμένου να προετοιμαστούν συντονισμένες κινήσεις ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Πηγή : sdna.gr

Continue Reading
Advertisement