ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Όλα όσα μας έδειξε η νέα ΑΕΚ της καρδιάς στην Ρόδο

Published

on

Διαβάστε όλα όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα Ροδίων Άθλησις-ΑΕΚ, όπου οι προπονητές των δύο ομάδων και παίκτες , μίλησαν για τον αγώνα , αλλά και την φετινή χρονιά.

Ρεπορτάζ: Ανδρέας Γαβαλάς

Αναλυτικά:

Νίκος Μουτσουρής- Προπονητής ΑΕΚ

ÁÅÊ - ÌÅÍÔ (ÐËÅÉ ÁÏÕÔ VOLLEYLEAGUE 2014-2015)
Πως είδατε την ομάδα σας στο παιχνίδι με το Ροδίων … Είδατε αυτά που είχατε ζητήσει από τους παίκτες σας να βγαίνουν στο γήπεδο;

Καταρχήν , θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Ροδίων Άθλησις για την πρόσκληση που μας έκανε και για την άψογη φιλοξενία. Είμαστε ευγνώμονες για όλα αυτά που συμβαίνουν , για εμάς. Περνώντας τώρα στα αγωνιστικό κομμάτι, εμείς σαν ομάδα έχουμε βάλει ψηλά τον πήχη αναλογικά με το ρόστερ που καταφέραμε να σχηματίσουμε την φετινή χρονιά. Εντοπίζεται δυσλειτουργία στην ομάδας μας και αυτό έχει τα αίτιά του, δηλαδή με τα δύο παιδιά που ήρθαν πριν λίγες μέρες στην ομάδα και ενσωματώθηκαν άμεσα , έχουμε προβλήματα δυσλειτουργίας , τα οποία μέσα από την προπόνηση και τα φιλικά παιχνίδια που έχουμε να κάνουμε ευελπιστούμε να τα λύσουμε. Από εκεί και μετά , το σημερινό παιχνίδι πηγαίνοντας χρονικά ήταν το 3ο στη σειρά φιλικό παιχνίδι για εμάς.

 

12033058_10204718642555848_2801158588830349812_n

Ο ανταποκριτής του ΑΕΚ LIVE στην Ρόδο, Αντρέας Γαβαλάς μετέδωσε ραδιοφωνικά τον αγώνα Ροδίων – ΑΕΚ.

Είμαστε στη 4η εβδομάδα προετοιμασίας , έχουμε κάνει αρκετά μεγάλο όγκο δουλειάς και με την ενσωμάτωση των παιδιών προσδοκούμε στα επόμενα φιλικά και τουρνουά που έρχονται την επόμενη εβδομάδα, να εμφανιζόμαστε όλο και καλύτεροι. Με αποκορύφωμα την έναρξη του πρωταθλήματος που έχουμε 2 ντέρμπυ , με τον Εθνικό την 1η αγωνιστική και την Κύζικο την 3η αγωνιστική. Θέλω να ευχηθώ τα καλύτερα για την ομάδα του Ροδίων και τον φίλο μου τον Νίκο τον Αντωνιάδη , που για μένα εκτός από φίλος είναι ικανότατος προπονητής και του έχω τεράστιο σεβασμό, επειδή ξέρω σε ποια θέση βρίσκεται ερχόμενος εδώ στη Ρόδο, γιατί αντίστοιχα και εγώ έκανα πέρυσι το ίδιο στα Χανιά. Του αξίζουν διπλά συγχαρητήρια για αυτό που προσπαθεί να δημιουργήσει εδώ πέρα, εύχομαι στην ομάδα του Ροδίων και προσωπικά στον Νίκο να τα καταφέρει φέτος. Να κάνει το βήμα παραπάνω που θέλει με την ομάδα και να βάλει τις βάσει για κάτι καλύτερο μελλοντικά.

Κάτι που θα θέλατε να πείτε στον κόσμο της ΑΕΚ , για την φετινή δύσκολη χρονιά που αγωνίζεται σε μια κατηγορία που δεν αρμόζει στο μέγεθός της …

Προφανώς , κάποιοι κακοί χειρισμοί οδήγησαν την ΑΕΚ εδώ που βρίσκεται, αλλά επειδή δεν είναι του χαρακτήρα μου να κυνηγάω μάγισσες και να καταλογίζω ευθύνες , εμείς βρισκόμαστε στην ΑΕΚ, για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε κάτι καινούριο κάτω από άλλες προϋποθέσεις, να βάλουμε και εμείς τις βάσεις σε ένα μεγάλο σωματείο όπως είναι η ΑΕΚ για να προοδεύσει , από την μια στιγμή στην άλλη θαύματα δεν γίνονται και αν δεν έχεις βάσει γερές , όπως θα ανέβεις έτσι εύκολα θα κατέβεις. Οπότε θέλω να πω στον κόσμο της ΑΕΚ, έχοντας περάσει από άλλη μια μεγάλη ομάδα και γνωρίζω τις απαιτήσεις, ο κόσμο της ΑΕΚ να έχει υπομονή , να υποστηρίξει την ομάδα όπως αυτή ξέρουνε γιατί ξέρω ότι παρακολουθούν και ακολουθούν όλα τα τμήματα της ΑΕΚ και αυτό είναι που τους κάνει να ξεχωρίζουν από φίλαθλους και οπαδούς άλλων ομάδων.Θα χρειαστούμε την υποστήριξή τους και την υπομονή τους και ξέρω ότι θα την έχουμε, γιατί ξέρουν και καταλαβαίνουν ότι κάτι καινούριο προσπαθεί να δημιουργηθεί. Ευχολόγια δεν θέλω, δηλαδή ξεκινήσαμε την ομάδα το καλοκαίρι έχοντας μονάχα ένα αθλητή και αυτή την στιγμή η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, τηρουμένων των αναλογιών.Εννοείται ότι αξίζει πολλά παραπάνω , αλλά για αυτό βρισκόμαστε εδώ να τα δημιουργήσουμε και να τα κτίσουμε όλα αυτά.

 

Νίκος Αντωνιάδης- Προπονητής Ροδίων Άθλησις

koryfaio-263-744x550

Πρώτο παιχνίδι για το Ροδίων με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, είδατε αυτά τα στοιχεία που δουλέψατε και θέλατε να δείτε από την ομάδα σας;

Ήταν το πρώτο παιχνίδι για εμάς για φέτος, με μια πολύ καλή ομάδα την ΑΕΚ, η οποία πέρυσι έπεσε από την Α1, αλλά τους βλέπω ότι ανανεώθηκε το ρόστερ πήραν ένα πολύ καλό προπονητή,πολύ καλούς παίκτες και πιστεύω αν και είναι νωρίς ακόμα του χρόνου να τους ξαναδούμε στην Α1. Σίγουρα θα προτιμούσα το πρώτο μας παιχνίδι να μην είναι με τόσο δυνατή ομάδα, γιατί ακόμα δεν έχουμε δεθεί, δεν έχουμε βρει τα πατήματά μας. Έφυγαν κάποιοι παίκτες, ήρθαν κάποιοι και δεν έχει δεθεί ακόμα η ομάδα , αλλά αυτό το φιλικό με αυτήν την μεγάλη ιστορική ομάδα ήταν ότι καλύτερο και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ που δέχθηκαν την πρόσκλησή μας και βρίσκονται στο νησί . Είναι τιμή και για εμάς και για την ομάδα του Ροδίων και για όλο το νησί που έγινε αυτό το παιχνίδι . Την Κυριακή θα παίξουμε και το άλλο φιλικό. Το Σάββατο είχαμε την ευκαιρία να δούμε κάποια πράγματα . Να βγάλουμε κάποια πρώτα συμπεράσματα. Εγώ είμαι ευχαριστημένος από αυτό που είδα. Σίγουρα, θέλουμε ακόμα πολύ δουλειά. Κάναμε αρκετά λάθη. Όσον αφορά το σκορ, στο φιλικά δεν καίγεσαι τόσο τι θα γίνει. Σίγουρα θες να πάρεις κάποιο σετ, από εκεί και πέρα μας ενδιαφέρει η δική μας η ομάδα και πως θα πορευθούμε στη συνέχεια. Είχαμε μια ατυχία με τον πασαδόρο, που τραυματίστηκε.Και από ότι ξέρετε δεν έχουμε την ευχέρεια να κάνουμε πάρα πολλές αλλαγές. Ο 2ο πασαδόρος λείπει , μπήκε ο Σταυλάς ο Ρωσσέτος και αν δεν έχει καμία εμπειρία από την κατηγορία, παίζει πρώτη φορά στην ουσία . Ανταπεξήλθε όσο το δυνατόν καλύτερα. Από εκεί και πέρα είδαμε κάποια αρνητικά στοιχεία. Κάποια θα κοιτάξουμε να τα διορθώσουμε με τον καιρό. Θα κάνουμε τα 2 φιλικά στην Αθήνα και θέλω να πιστεύω ότι μέχρι 17 του μήνα που ξεκινά το πρωτάθλημα, θα είμαστε έτοιμοι. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Νίκο τον Μουτσουρή που ανέλαβε την ομάδα και αξίζει να ανεβεί. Στους παίκτες της ΑΕΚ , σε όλο τον κόσμο της ΑΕΚ. Ευχαριστούμε πάρα πολύ που ήρθαν εδώ πέρα αυτό το διήμερο. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και του χρόνου να τους δούμε στην VolleyLeague.

Γιάννης Μαντέκας (αρχηγός ΑΕΚ)

mantekas-giannis
Δύο λόγια για την κατάσταση που βρήκες τώρα την ΑΕΚ και το σημερινό παιχνίδι , αλλά και τι ήταν αυτό που σε έκανε να επιστρέψεις στην ΑΕΚ.

Ξανάρθα στην ΑΕΚ , γιατί είδα ότι γίνεται μια νέα προσπάθεια με καινούρια άτομα διοικητικά , με καινούριο προπονητή και έφορο κτλ. Μια προσπάθεια που ξεκινάει από το μηδέν και χτίζει σιγά σιγά τις βάσεις, να δημιουργήσει κάτι καλό η ΑΕΚ είναι ένα μεγάλο σωματείο, οπότε θεωρώ και έχοντας πίστη σε εμένα και τους ανθρώπους που συνεργάζομαι ότι σιγά σιγά θα τα καταφέρουμε, γενικά είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα αλλά δεν θέλουμε να λέμε πολλά λόγια, σιγά σιγά βήμα βήμα θα κάνουμε το βήμα παραπάνω. Όταν έφυγα ήταν άσχημα τα πράγματα στην ΑΕΚ , δεν τα καταφέραμε να τηρήσουμε αυτό που είχαμε πει προφορικά να κάνουμε και έτσι έγινε ότι έγινε, σίγουρα δεν αρμόζει να είναι η ομάδα σε αυτήν την κατηγορία, αλλά δεν μας βγιάζει και ο χρόνος είναι σίγουρα ο στόχος ,έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα να κάνουμε κάποια πράγματα σιγά σιγά θα το δείξει ο χρόνος. Έχουμε ξεκινήσει την προετοιμασία μας, είναι όντως το τρίτο φιλικό, είναι κάθε αρχή και δύσκολη , κάθε εβδομάδα είμαστε και καινούρια ομάδα,γιατί τώρα ήρθαν και τα παιδιά από το beach volley (Κοτσιλιάνος, Ζουπάνης).Μας βγιάζει ο χρόνος μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος , αλλά νομίζω έχουμε καλό ρόστερ και θα είμαστε έτοιμοι στην αρχή του πρωταθλήματος.Θα παίξουμε κι άλλα φιλικά , ήδη σε κάθε φιλικό βλέπουμε πράγματα που έχουμε δουλέψει στην προπόνηση, με το Ροδίων είδαμε και κάποια άλλα πράγματα και συνεχίζουμε…

Έχεις περάσει πολλά με την ΑΕΚ, και καλά και κακά… Τι είναι για σένα η ΑΕΚ τελικά;

Η ΑΕΚ είναι ένα σωματείο, το οποίο δένεσαι. Υπάρχει τόση αγάπη από τον κόσμο της και από αυτούς που συναναστρέφονται με την ΑΕΚ, που δεν γίνεται να μην την αγαπήσεις και εσύ. Είναι αυτό που λέει όλος ο λαός της ΑΕΚ , ότι η ΑΕΚ είναι ιδέα. Και έτσι εξηγείται ότι οι αγνοί ΑΕΚτζήδες ακολουθούν την ΑΕΚ παντού και σε όλα τα αθλήματα. Έτσι και εγώ από την μεριά μου, την μεριά του αθλητή ακολουθώ αυτή την ιδέα και την υπηρετώ όσο καλύτερα μπορώ.

Βασίλης Προδρομίδης (Ροδίων Άθλησις)

163034_138637969522740_1275673_n-copy

2η χρονιά στο Ροδίων, είδες σημάδια προόδου , παρόλο τον δύσκολο αντίπαλο, την ΑΕΚ;

Είναι ευχάριστο να ξεκινά η σεζόν σου και να παίζεις φιλικό αγώνα με την ΑΕΚ, μια δυνατή ομάδα με έμπειρους παίκτες. Το Ροδίων μετά την πρώτη σεζόν στην Α2 πέρυσι γνωρίσαμε την κατηγορία και με κάποιες προσθήκες παικτών , είμαστε ακόμα δυνατότεροι και πάμε γιε ένα ακόμα βήμα παραπάνω , να καθιερωθούμε στην κατηγορία και να βρεθούμε σε μια καλύτερη θέση από την περυσινή. Βοήθησαν πολύ οι προσθήκες των παικτών , πόσο μάλλον και από τους παίκτες που ήρθαν εντός του νησιού και ήταν ευχάριστες εκπλήξεις και πολύ καλές ενέργειες που έκαναν οι συναθλητές μου.
Στο 2ο παιχνίδι με την ΑΕΚ , θα ήθελες να δεις κάτι παραπάνω από την ομάδα σου, να κέρδιζε κάποιο σετ ας πούμε;

Η αλήθεια είναι ότι και στο 4ο σετ που παίξαμε στο πρώτο παιχνίδι ήμασταν κοντά στο σκορ,αλλά όταν φτάνεις στο 20-20 φαίνεται και η εμπειρία των παικτών για να τελειώσουν τις φάσεις. Αύριο πιστεύω να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω, θα΄ναι ένα σετ , δύο σετ … να πάρουμε το παιχνίδι.. Ότι μπορούμε καλύτερα.

Γιώργος Κοτσιλιάνος (ΑΕΚ)

ΚΟΤΣΙΛΙΑΝΟΣ

Πως είδες την ΑΕΚ στην πρώτη σου εμφάνιση με τη φανέλα της και πως ένιωσες με την επανεμφάνισή σου στο παρκέ;

Σίγουρα είναι πάρα πολύ λίγος ο χρόνος , όπου έχουμε μπει στο κομμάτι της σάλας, κάναμε και μια περίοδο στην οποία ξεκουραστήκαμε. Για εμάς η φετινή χρονιά είναι αρκετά δύσκολη, εννοώντας όταν ξεκίνησε η συμφωνία με την ΑΕΚ , θα συνεχίζαμε και το κομμάτι με το beach volley. Οι δυσκολίες μας έχουν φέρει σε αδιέξοδο , στο οποίο αναπροσαρμόζουμε τα πλάνα μας. Αυτή την στιγμή προτεραιότητα μας και στόχος μας είναι το κομμάτι με την ΑΕΚ. Θέλουμε χρόνο προσαρμογής, εγώ προσωπικά νιώθω λίγο έξω από τα νερά μου. Δυσκολεύομαι σε οποιαδήποτε κίνηση εντός γηπέδου , νομίζω ότι αυτό θέλει λίγο χρόνο , ώστε να δεθούμε σαν ομάδα και εγώ προσωπικά να αντιληφθώ το διαφορετικό κομμάτι του παιχνιδιού σε σχέση με το beach volley.

Κάτι που θα ήθελες να περάσεις , σαν μήνυμα στον κόσμο της ΑΕΚ;
Πιστεύω όσο τα πράγματα λειτουργούν καλά , αυτή η ομάδα θα δουλεύει για το καλύτερο δυνατό και αυτό χρίζει μια άρσις υποστήριξης.

 

Με ρίζα από την Πόλη και παππού αθλητή της πρώτης ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ δεν θα μπορούσα παρά να είμαι παράφορα ερωτευμένος μαζί της

Continue Reading
Advertisement