Α ρε Λεάλι που έμπλεξες…

0

Όλη η οικογένεια των γαύρων αποδίδει την ήττα στον κακόμοιρο το Λεάλι. Τα γκολ ήταν γκέλες σύμφωνα με τους γαύρους.

Δεν φταίει η ανύπαρκτη άμυνα των ερυθρόλευκων, αλλά ο τερματοφύλακας Λεάλι.

Δεν φταίει ότι ήταν όλοι τους ανίκανοι να κερδίσουν μια Μπεσίκτας με αριθμητικό μειονέκτημα λίγο πριν την λήξη του 1ου ημιχρόνου, αλλά τους φταίει ο Λεάλι.

Ήταν όλοι τους τόοοοσσσοοοοο «υπέροχοι» και θα «περνούσαν 100%» στην επόμενη φάση αν ο Λεάλι δεν έκανε τις γκέλες. Και όλο αυτό το πράμα το ονομάζουν ομάδα.

Ε! ρε Λεάλι, τώρα θα καταλάβεις ότι όλοι οι γαύροι, από τη διοίκηση μέχρι και τους οπαδούς βρωμάνε από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Εκεί παίζεις ρε μεγάλε. Σε μια ομαδούλα του Πειραιά που όταν χάνει πάντα φταίει κάποιος εκτός από τη διοίκηση. Θα σε κρεμάσουν αν χρειαστεί, αρκεί να μη λερωθεί το όνομα του Μαρινάκη ή του Σάββα ή του κάθε καραγκιόζη. Την χτεσινή ήττα θα την χρεωθείς εσύ και μόνο εσύ διότι όλοι έπαιξαν σαν «πρωταθλητές» εκτός από εσένα. Είσαι πλέον το δακτυλοδεικτούμενο και μοναδικό μαύρο πρόβατο μέσα στο απέραντο κοπάδι των λευκών προβάτων, που τους χαλάς το image.

Πρόταση: Σήκω και φύγε πριν σε «ακρωτηριάσουν» ηθικά και επαγγελματικά.  Ο Ρομπέρτο τους είχε καταλάβει και την έκανε με ελαφριά πηδηματάκια.

-κιτρινόμαυρο νυστέρι-

Comments are closed.