Αυτή η ήττα πρέπει να μας πεισμώσει!

0

Για όσους παρακολουθούν την ΑΕΚ με ανοιχτά και αντικειμενικα μάτια , γνωρίζουν ότι μετά από διακοπή πριν από την οποία είχαν προηγηθεί επιτυχημένα αποτέλεσματα,η ομάδα σχεδόν πάντα τα κάνει μαντάρα!Επίσης , οποίοι έχουν ολίγον από μυαλό στο κεφάλι τους ,ξέρουν ότι όποτε επικρατεί πανηγυρικό κλίμα εντός και εκτός ομάδος ,είναι μαθηματικά βέβαιο ότι προσεχώς έρχεται στραπάτσο.

Δε θέλει πολύ καλοί μου φίλοι.Λιγο τα τραγελαφικα λάθη του προπονητή,λίγο τα μέσα ενημέρωσης ,λίγο και η ανωριμότητα και η επαναπαυση των παιχτών, συντελούν στην ανώμαλη προσγείωση.Μαθημενα τα βουνά στα χιόνια.Με την ΑΕΚ δυστυχώς η ιστορία επαναλαμβάνεται.

Δε θα σταθώ όμως στα κακά που προξένησαν την δικαιοτατη ήττα από τον Παο,αλλά στα καλά που μπορεί να επιφέρει αυτή στο άμεσο μέλλον.Το οτι χθες είδαμε πολλά κακώς κείμενα είναι δεδομένο (κυρίως από πλευράς Μανόλο).Από την άλλη όμως,όλοι θα παραδεχτούμε πως μέχρι πριν τον αγώνα ζούσαμε σε ένα κλίμα ευφορίας και σιγουριάς.Πολλά Μέσα,ποσταρίσματα και φίλοι της ομάδας ,ονειρευόταν προκρίσεις και κύπελα.Αλλοι πάλι θεωρουσαν (ίσως και ακόμα να θεωρούν) φαβορί την ΑΕΚ στα ματς με οσφπ.Εγω θα σταθώ σε αυτό και θα πω,πως αν κερδιζαμε χθες ,τότε ο αποκλεισμός από τον οσφπ θα ήταν πιο δεδομενος και από το μίσος του Ορέστη Τσανγκ προς την Ελισάβετ.Μια νίκη με παο θα έβαζε πολλές ακόμα πινελιές στη λανθασμένη ευφορία που επικρατουσε μέχρι πρότινος και θα χαλάρωνε περισσότερο παίχτες και προπονητή.Συμφωνω,ότι θα κλείδωνε τα play off,αλλά για εμένα το παν είναι η κατάκτηση του κυπέλλου.Στα playoff οριακα θα μπούμε αν δεν αυτοκτονήσουμε ή δε δούμε πάλι τρελές τακτικές και παίχτες που δεν βοηθούν, να παίζουν.

Η ήττα θεωρώ θα πείσμωσει τον Μανόλο ,ο οποίος ίσως να σκέφτεται ενδεχόμενη ήττα στο τιγανι και να τρελαίνεται, αν αναλογιστεί κανεις και την 6αρα που είχε δεχθεί τη τελευταία φορά που βρέθηκε εκεί.Εγω λέω να γίνω κατά κάποιο τρόπο απόλυτος και να σημειώσω πως η παραμονή του στην ομάδα εξαρτάται από αυτά τα παιχνίδια με τους ερυθρόλευκους.Δε ξέρω αν η διοίκηση το βλέπει διαφορετικά,αλλά θα είναι αποτυχία ο αποκλεισμός από οσφπ με κάτω τα χέρια,κάτι το οποίο είναι επίφοβο να συμβεί αν δε συνέλθουμε.Υπαρχουν πολλών λογιών παπαγάλοι που ακόμα μιλούν για κάκιστο Ολυμπιακό κλπ κλπ,ενώ δε βλέπουν ότι και η ομάδα μας έχει σοβαρότατα θέματα.Για να επανέλθω όμως στα καλά της ήττας,θα αναφέρω πως ενδεχόμενη συσπείρωση της ομάδας και σοβαρότητα θα φέρει σίγουρα τη νίκη στα Χανιά και θα ανεβασει τις κατά την άποψή μου μειωμένες ελπίδες πρόκρισης στον τελικό του κυπέλλου.

Συνεπως,η αναμενόμενη χθεσινή κατραπακιά ,πρέπει να λειτουργήσει σαν κίνητρο για μεγαλύτερη σοβαρότητα και ωριμότητα στο πως αντιμετωπίζουμε τα πράγματα.Αυτα τα στοιχεία μας λείπουν.Ακόμα υπάρχει ελάχιστος χώρος και χρόνος για να τα εντάξουμε . Πρέπει να προλάβουμε…

Υγ 1) κύριε Μανόλο νομίζω κατάλαβες ότι οι πολυήμερες άδειες μετά από φυσιολογικες νίκες λειτουργούν ανασταλτικά σε μία ομάδα που έχει κακή νοοτροπία από παλαιώθεν.

Υγ 2) θα χρειαστω μία λογική απάντηση στο γιατί πρέπει οπωσδήποτε να παίζει ο Μπακασετας.

Υγ 3)Ο Μπαρκας έχει ψωμί μπροστα του για να γίνει πρώτος τερματοφύλακας στην ΑΕΚ,αλλα εφόσον δε θα παρθεί άλλος..Καλός είναι και αυτός.

Υγ 4)οι Βρανιες -Λαμπρόπουλος κατέστρεψαν μέσα σε μία βραδιά ότι έχτισαν το τελευταίο διάστημα.Ηταν απαραδεκτοι.

Υγ 5) Οκ, ο Αραουχο θα φύγει λογικά το καλοκαίρι…Δες σας φάνηκε λιγάκι ανόρεχτος αγωνιστικα;Ίσως και να ήταν ιδέα μου..Θα φανεί..

Υγ 6) Οτι θα έμπαινε ο Τσέχος και θα έπαιρνε την ομάδα στις πλάτες του δε το περίμενα ποτέ..!Πολύ ανεβασμένος ο Πέκχαρτ,μπράβο του!

Υγ 7)Ο Λάζαρος είναι για βασικός!

Υγ 8)Με προβληματισαν πολύ οι δηλώσεις του κυρίου Δηματου όσον αφορά στις ευρωπαϊκές δυσκολίες που θα προκύψουν,όχι για αυτές καθεαυτές ,αλλά για τον τρόπο που θα κινηθεί μεταγραφικά η διοίκηση το καλοκαίρι.Θα δείξει..

Comments are closed.