Αυτή είναι η κρίσιμη εβδομάδα της ΑΕΚ…

0

Τελευταία εβδομάδα ξεκούρασης είναι αυτή που αρχίζουμε να διανύουμε από σήμερα, με τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ να απολαμβάνουν τις τελευταίες ημέρες ξεγνοιασιάς τους πριν μπουν και πάλι για τα καλά σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχουν ορίσει οι Χιμένεθ και Μαϊστόροβιτς, η πρώτη χαλαρή συγκέντρωση για παίκτες και επιτελείο έχει οριστεί για τις 26 Ιουνίου, στις επόμενες δύο ημέρες έχουν προγραμματιστεί τα εργομετρικά, ενώ τέλος στις 29 του μήνα οι κιτρινόμαυροι θα ταξιδέψουν για το Κιέλτσε της Πολωνίας όπου μέχρι τις 16 του Ιούλη θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Προς το παρόν, τα μεταγραφικά του Δικεφάλου δεν προχωρούν ιδιαίτερα ελπιδοφόρα, με την ΑΕΚ να μην έχει προβεί ακόμα ούτε σε μία κίνηση για τη νέα σεζόν (εξαιρώντας πάντα την απόκτηση Γιακούμακη και Τσιντώτα τις οποίες γνωρίζουμε εδώ και μήνες), παρά το γεγονός ότι η ομάδα υπολείπεται αρκετών σημαντικών προσθηκών, κάτι που όπως είναι φυσικό θα πρέπει να προβληματίζει τους ιθύνοντες στον εν λόγω τομέα.

Η Ένωση θα πρέπει να πάει στην προετοιμασία με όσο το δυνατόν λιγότερες… μεταγραφικές ανάγκες, καθώς οπωσδήποτε η ομάδα θα πρέπει να «δέσει» σε αυτές τις 15 ημέρες στην Πολωνία, μιας και ο πρώτος αγώνας για τα προκριματικά του Champions League δεν μοιάζει και πολύ μακριά.

Σύμφωνα πάντα βέβαια με το ρεπορτάζ, η ΑΕΚ είναι κοντά σε κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών και ας ελπίσουμε ότι η εν λόγω κρίσιμη εβδομάδα θα είναι «καυτή» για τα μεταγραφικά του Δικεφάλου.

Comments are closed.