Αυτό που δεν γράφτηκε πουθενά αλλού

0

Η είδηση της πανηγυρικής ήττας του Αλεξίου και της παρέας του στα δικαστήρια από τους υπαλλήλους της ΑΕΚ, δεν πέρασε καν στα ψιλά γράμματα… Πέρασε στα αζήτητα από το πλήρως ελεγχόμενο ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

123Γράφει ο Νίκος Αγγελίδης

Κανείς τους, δημοσιογράφος, εργαζόμενος δηλαδή δεν τόλμησε να γράψει την είδηση… Τι πιο απλό; Να γράψει την είδηση… Το αυτονόητο. Δεν μιλάμε για ένα ρεπορτάζ σαν και αυτά που διαβάζουμε καθημερινά με πηχυαίους τίτλους ότι έρχεται ο τάδε και δείνα… Μιλάμε για είδηση… Είναι είδηση, συνοδοιπόροι, συναγωνιστές, εργαζόμενοι στα μέσα ενημέρωσης ή γενικότερα εργαζόμενοι, ότι οι υπάλληλοι της ΑΕΚ πήγαν την «διοίκηση» στα δικαστήρια αντιμετωπίζοντας την κατάσταση με το ύστατο μέσο που διέθεταν στα χέρια τους…

Η αναντίστοιχη με την ιστορία και το όνομα του σωματείου συμπεριφορά αυτών στα χέρια των οποίων έπεσε δυστυχώς η τύχη της ΑΕΚ, καταδικάστηκε παταγωδώς στην δικαστική αίθουσα όπου δικαιώθηκαν οι εργαζόμενοι για τους 17 μισθούς που τους οφείλονταν και την ανεπίτρεπτη συμπεριφορά με την οποία αντιμετωπίστηκαν.

Σήμερα θα σας αποκαλύψω και κάτι ακόμη… Ο δικηγόρος – πρόεδρος της ΑΕΚ, ο οποίος όταν τα έβρισκε σκούρα στην δικαστική αίθουσα χρησιμοποιούσε συνεχώς το όνομα του Δημήτρη Μελισσανίδη, δεν έχασε μόνο αυτή τη δίκη!

Έχασε και το δεύτερο δικαστήριο που αφορούσε στα εργασιακά. Λουίζα Κραφτ (πρώην πρωταθλήτρια της ΑΕΚ στην ξιφασκία), Δόξα Θεολογίτη και Μαριάννα Μπαλάσκα κέρδισαν με την προσφυγή τους στα δικαστήρια τα δεδουλευμένα τους. Η διοίκηση ή τέλος πάντων ότι παριστάνει σήμερα την διοίκηση της ΑΕΚ, θα πρέπει να πληρώσει και αυτές τις υπαλλήλους για όλα όσα έδωσαν στο σωματείο μέσα από την εργασιακή τους σχέση.

Η τουμπέκα τόσων μηνών, η απαράδεκτη συμπεριφορά, οι ύβρεις σε βάρος προσώπων με ιστορική πορεία στην ΑΕΚ και η τακτική του «δεν ευθύνομαι, δεν ξέρω, δεν άκουσα, δεν είδα» τιμωρήθηκε με βαρύγδουπο τρόπο εντός δικαστικής αίθουσας.

Το ρεζιλίκι της ΑΕΚ, να φτάνει στο σημείο να χάνει δικαστήρια με βάση το εργατικό δίκαιο, δεν έχει τελειωμό.

Όπως τελειωμό δεν έχει και η στάση κάποιων δημοσιογράφων, εργαζομένων δηλαδή, που καταθρυμματίζουν την δική τους επαγγελματική και ηθική υπόσταση, αποκρύπτοντας τα γεγονότα. Όταν θα έρθει η δική τους η σειρά μπροστά στην αδίστακτη φαγάνα του συστήματος, τι θα κάνουν; Που θα προσφύγουν; Από που θα περιμένουν υποστήριξη; Το AEK LIVE θα είναι εδώ… Και για αυτούς…

Comments are closed.