Αγγελίδη τι θέλεις εσύ με την ΑΕΚ;

0

Δέχτηκα πριν από λίγο, εν ώρα εργασίας, κλήση από τον αριθμό 6983 4686… (θα τον δημοσιεύσω ΟΛΟΚΛΗΡΟ όταν χρειαστεί).

Στην άλλη άκρη του σύρματος μια γυναικεία φωνή η οποία μου παρουσιάστηκε ως Σ.Κ., παράγων της ΑΕΚ και δημοσιογράφος που έχει κάνει Μέγαρο Μαξίμου (!)

Μου ζήτησε τον λόγο για την δημοσίευση μιας είδησης, ενός γεγονότος αληθινού, στο AEK LIVE… Απάντησα ευγενικότατα, παρά το απειλητικό ύφος, ζητώντας μια γραπτή δήλωση ότι το συμβάν δεν έχει συμβεί για να την δημοσιεύσουμε, αυτούσια όπως μας σταλεί.

Την ώρα της συζήτησης ήταν κάτι παραπάνω από εμφανές ότι γινόταν ηχογράφηση, χωρίς την άδεια μου, κάτι το οποίο επεσήμανα.

Αμέσως ειπώθηκε με έντονο ύφος, τρεις φορές συνολικά το εξής απίθανο: «Με ποιο δικαίωμα χρησιμοποιείται τη λέξη ΑΕΚ;»

Κατάλαβα ότι δεν επρόκειτο για αστείο και απάντησα μονολεκτικά ως εξής (μεταξύ άλλων που θα μπορούσα να πω…)

1)

Νίκος Αγγελίδης (2ος από αριστερά), ιδρυτικό στέλεχος της ΑΕΚ. Αθλητής της πρώτης ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ. Παππούς μου, Πρόσφυγας από την Βλάγκα της Κωνσταντινούπολης.

2) 

Νέα Υόρκη 1988… 29 χρόνια πριν. Σύνδεσμος Οπαδών ΑΕΚ Νέας Υόρκης. Ο πρώτος σύνδεσμος ομάδας στο εξωτερικό σε παγκόσμιο επίπεδο. Πριν από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Μπαρτσελόνα!

Επειδή η «νεά τάξη πραγμάτων» της ΑΕΚ  ενδεχομένως δεν γνωρίζει καν τον Θείο της φωτογραφίας, παρακαλώ πολύ όλους όσοι ασχολούμαστε, ζούμε και πεθαίνουμε για αυτή την ιδέα, να ευαισθητοποιηθούμε λιγάκι απέναντι στο ανέκδοτο αυτό… Δεν γίνεται να απολογούμαστε σε άτομα άσχετα με την ΑΕΚ, για την καταγεγραμμένη (όχι από χθες) ιστορία του καθενός στην ΑΕΚ.

Με εκτίμηση προς όλους όσοι σέβονται την ΑΕΚ
Νίκος Αγγελίδης

Υ.Γ. Αυτοί που διαλαλούν ότι έχουν τις πλάτες του Δημήτρη Μελισσανίδη, μάλλον θα ήταν καλό να τον ενημερώσουν κιόλας ότι πουλάνε τζάμπα μαγκιά στο όνομα του…

 

 

 

 

Comments are closed.