Αντίδραση, δείγμα μεγάλης ομάδας….

0

9ad285756ac87132f5f0678a1b6d2065_500364

Γράφει ο Γιάννης Κάρμας

Η Βασίλισσα χθές έπαιζε με την πλάτη στον τοίχο. Είχε ν’ αντιμετωπίσει μια ομάδα με τους ίδιους στόχους στον όμιλο, στην καυτή Hala Pionir. Εκτός απ’ τις δυσκολίες του αγώνα όμως, η Ένωση είχε να παλέψει και με τις κομβικότατες απουσίες της, αυτές των Βασιλειάδη και Σάκοτα, αλλά και με την πολύ κακή της ψυχολογική της κατάσταση μετά την ήττα από τον Άρη στο Αλεξάνδρειο και τον αποκλεισμό απ’ τον τελικό κυπέλλου.

Η ΑΕΚ όμως έβγαλε αντίδραση. Όλοι πάλεψαν, όλοι κατέθεσαν και την ψυχή τους στο Βελιγράδι. Από τον Ούκιτς, τον Μιλόσεβιτς μέχρι και τον Τσαλμπούρη. Η ομάδα συσπειρώθηκε. Στα δύσκολα, όταν παίζεις με την πλάτη στο τοίχο, είναι δείγμα μεγάλης ομάδας να μπορεί να αντιδρά, να παλεύει και να κερδίζει. Χθες, όλοι έδειξαν ότι γνωρίζουν σε ποια ομάδα παίζουν.

Αγωνιστικά θα ήθελα να σταθώ σε δύο παίχτες. Ο ένας ακούει στο όνομα Γιώργος Τσαλμπούρης. Ο νεαρός άσσος της Βασίλισσας έδειξε χθες λίγα πράγματα από τις δυνατότητες του. Σημείωσε 8 συνεχόμενους πόντους κι έδωσε ενέργεια στην ομάδα και ώθηση στην επίθεση. Ο άλλος ήταν ο Ρόκο Λένι Ούκιτς. Ο ηγέτης μας, ο παίχτης που έχει τα »cojones» να παίρνει όλες τις μεγάλες αποφάσεις, να μην κρύβετε στα δύσκολα, να δημιουργεί και να ηρεμεί την ομάδα. Πραγματικά ένας παίχτης που χαίρεσαι να τον βλέπεις να φοράει τα κιτρινόμαυρα, για το ήθος του, αλλά και την αξία του.

Το Σάββατο η Ένωση αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Πάτρας στο ΟΑΚΑ στις 17:00. Όλοι θα πρέπει να είμαστε εκεί να δείξουμε στους παίχτες μας ότι δεν θα μας έχουν μόνο στα εύκολα. Συσπείρωση θέλει, κόσμου και ομάδας!!

ΕΝΩΣΙΣ!!!

Comments are closed.