Χρήστος Αραβ…ούχο!!!

0

Σε μια κλασσική, εθιμοτυπική επίσκεψη ο ΦΑΠΑοκ.. ήρθε με φόρα και συνέχισε την παράδοση.. Καλώς τα τα παιδιά τα 3-0 αντί 6-0..

*** Σαν το παλιό καλό κρασί η Μαλαματίνα, ήρθε στην πρωτεύουσα.. σταθερή αξία μόλις περάσει τα Τέμπη.. παραδόθηκε σε πρώτο χρόνο και ο κόσμος απόλαυσε την παράσταση.. μέχρι την τελευταία στιγμή.. Κι αν σκεφτούμε ότι εκτός ενδεκάδας ήταν Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Πατίτο κλπ.. μπορεί κανείς εύκολα να καταλάβει τη διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων..

*** Παρόλα αυτά, ο Μπαοκ είναι και παραμένει με διαφορά η καλύτερη επαρχιακή ομάδα της Ελλάδας.. Εν τω μεταξύ ο νέος Πολυέλληνας Σερβονίκης..Ντούσαν Ίβιτς.. στην κοσμάρα του.. θεώρησε ότι «αυτοκτόνησαν..» Βλάνταν.. Δε βρέχει, σας φτύνουν.. Τζαβέλλα γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα..

*** Τελικά ο μόνος παίχτης της Σουρωτής.. που θα μπορούσε να σταθεί σε αυτή την ΑΕΚ, είναι ο Τάκολα.. άντε κι ο Χαρίσης.. για αλλαγή του Γαλανόπουλου. Διότι άλλο Στέλιος Μανωλάς.. κι άλλο Στέλιος Μαλεζάς.. Τα παλικάρια είναι μέχρι τα ΣΕΑ Κορινού.. παρακάτω.. αντίο ζωή.

*** Συγχαρητήρια στον Μανόλο για τη διαχείριση του ρόστερ, την ανάσταση Αραβίδη που έδειξε πόσο πάθος έχει για τη συγκεκριμένη φανέλα και για την παραδοχή της άδικης μεταχείρισης του Γαλανόπουλου.. Μακάρι να μπορούσαμε να κατεβάζουμε 20άδα αντί για 11άδα.. να χωρούσαν όλοι.. Πάντως η αλλαγή Αιντάρεβιτς – Μπακασέτα, δεν βγήκε.. εκεί ίσως έπρεπε να μπει ο Γάλα.. ή ο Λάζαρος νωρίτερα..

*** Συγχαρητήρια στον διαστημικό Αραούχο που θυμίζει το Ντέμη.. και καλή συνέχεια στο Ντίας.. που αποχώρησε και δεν πρόλαβε ούτε να δει τη Demy στη Eurovision.. Συγχαρητήρια και στον κόσμο που συμμετείχε στο συλλαλητήριο.. Το επόμενο πρέπει να γίνει για την παραμονή του Σέρχιο.. ντάξει δεν είναι και ο νέος Ιμπραήμοβιτς (Πριγιοβιτς).. γελάνε και τα τσιμέντα.. Ο Πρίγιοβιτς στρίβει πιο αργά κι από το Χρήστο Τσέκο..

*** Στο Φἀληρο οι βουτιές είναι πλέον περισσότερες κι από αυτές του Χούτου στο Survivor.. ενώ το ραντεβού στο Πέρα.. ανανεώθηκε.. οι παραστάσεις του ευρωθίασου συνεχίζονται.. επόμενο σόου στη Λεωφόρο.. Ροπαλιά έφαγε κι ο πολυμετοχικός Ζέκας στη Σαλονίκη ενώ την Κυριακή θα έχουμε ντέρμπι Μαλαματίνας με Νέο Απαταιώνιο..

*** Άλλο ΑΕΛ κι άλλο ΑΠΟΕΛ..

ni_kar

ΥΓ. Ιβάν όπως αντιλαμβάνεσαι.. σε έχουμε «Γραμμένο»..

Comments are closed.