Δεν έχει σημασία τι κάνεις… αλλά πώς το κάνεις!

0

Καμία σημασία δεν έχει το ότι ο Λάζαρος έφυγε! Σημασία έχει όμως ο τρόπος που έγινε αυτό!

Καλά κάνεις και φεύγεις,κακώς κάνεις και φεύγεις με αυτόν τον τρόπο!
Δε ξέρω αν ο Λάζαρος είναι ο νέος Αλεξανδρής,αλλά σίγουρα δεν έφυγε με τον σωστό τρόπο από την ομάδα!Όταν θες να φύγεις από μια δουλειά-ομάδα , πηγαίνεις στο αφεντικό-διοίκησή σου, και το δηλώνεις.Λες πολύ απλά ότι θέλεις να φύγεις και συζητάς τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει αυτό. Είναι τίμιο, λοιπόν, να πεις ότι θέλεις να πας σε μια άλλη δουλειά-ομάδα. Αν το αφεντικό-διοίκηση σε θέλει θα στο δείξει, σε διαφορετική περίπτωση όμορφα και ωραία θα χωρίσουν οι δρόμοι σας και η ζωή θα συνεχιστεί.

Όταν ο Λάζαρος έβαλε το ψαλιδάκι με τη Λάρισα ,πανηγύρισα τόσο πολύ και φώναξα τόσο πολύ κατεβαίνοντας ένα ένα τα σκαλοπάτια της κερκίδας,που ένιωσα ότι δεν θα έχω φωνή για μέρες!! Εκείνη τη στιγμή, όμως,και επειδή ήδη ακούγονταν οι φήμες περί διαφαινόμενου διαζυγίου,μου πέρασε στιγμιαία από το μυαλό αν αυτός ο εξαιρετικός παίχτης θα λείψει στην ΑΕΚ ,αν φύγει.Θα σημειώσω με απόλυτη ειλικρίνεια , ότι δεν απάντησα στο ερώτημα μου αυτό.Δε ξέρω γιατί,αλλά ένιωσα ότι αυτός ο παίχτης είχε ήδη φύγει και σκεφτόμουν ήδη την επόμενη μέρα. Μετά από εκείνο το υπέροχο γκολ και για τον παραπάνω λόγο,έγραφα ότι η διοίκηση δε θα πρέπει να πέσει αμαχητί στο κομμάτι της ανανέωσης του και θα πρέπει να εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα πριν του κάνει πρόταση ανανέωσης. Είχα αναφέρει κάποιους από τους λόγους που δεν συμφωνούσα με κλειστά μάτια στην ανανέωσή του.

Όποιος έχει δίκιο ας κερδίσει στη δικαστική μάχη που θα επέλθει!Αν ο Λάζαρος συμπεριφέρθηκε άτιμα στην ΑΕΚ θα φανεί και θα κριθεί ανάλογα.Αν η ΑΕΚ έκανε κάπου λάθος επικοινωνιακά προσφέροντας έναν καλό παίχτη στον μεγάλο αντίπαλο της ,θα κριθεί και αυτη!

Πρακτικά η ΑΕΚ θα στερηθεί τις υπηρεσίες ενός ποιοτικού παίχτη ,ωστόσο πιστεύω πως η ομάδα έχει περισσοτερο ανάγκη δύο νεους καλούς  παίχτες να παίξουν στα άκρα της επιθεσης,παρά έναν ποιοτικό που παίζει περιπου 50  λεπτά το παιχνίδι!
Δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναναφερθώ στο θέμα του Λάζαρου και καλό θα είναι και ο κόσμος να μην αποπροσανατολιστεί από αυτά που θα διαβάζει κάθε μέρα τα οποία θα προσπαθούν να του δημιουργήσουν εντυπώσεις! Πρέπει να προσηλωθουμε στον νέο σχεδιασμό της ομάδας και στο πως η ΑΕΚ πρέπει να κινηθεί, ώστε να πρωταγωνιστήσει και του χρόνου!
Όλοι μας κρινόμαστε από τις επιλογές μας αλλά είναι καλό να έχουμε τον σωστό τρόπο για να τις κάνουμε,ώστε να μη τις βρούμε μπροστά μας!
Παντελής Αγγελίδης

Comments are closed.