Διακοπή και συνέχεια… αύριο!

0

Δεν ήταν γούρικος ο πρώτος αγώνας της διαμορφωμένης αίθουσας «Γ.Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ. ΑΕΚ και Δούκας έπαιξαν μόλις 16′ με τον αγώνα να διακόπτεται λόγω ακαταλληλότητας του παρκέ και να συνεχίζεται αύριο.

Ο αγώνας ξεκίνησε με καθυστέρηση ενός τετάρτου καθώς ο αγωνιστικός χώρος της Αίθουσας «Γ.Κασιμάτης» γλιστρούσε, ειδικά από την πλευρά που επιτίθονταν η ΑΕΚ.

Παρά τις όποιες διορθώσεις, το πρόβλημα δεν λύθηκε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα αρκετές επιθέσεις της Ένωσης να καταστρέφονται αφού οι κιτρινόμαυροι γλιστρούσαν αρκετά.Οι δύο ομάδες πήγαιναν μαζί στο σκορ μέχρι το 9′. Ωστόσο, κάπου εκεί ο Δούκας με ένα σερί 4-0 μέσα σε 4 λεπτά κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με 6-3. Τα προβλήματα στο παρκέ συνεχίστηκαν μέχρι το 16′ οπού η ΑΕΚ ήταν πίσω με 8-4. Ο Κώστας Τούτσης κάλεσε τάιμ άουτ ενώ οι υπεύθυνοι του γηπέδου ανέλαβαν να καθαρίσουν ξανά το παρκέ.

O αγώνας τελικά διακόπηκε και θα συνεχιστεί αύριο, την ίδια ώρα, από το ίδιο χρονικό σημείο και σκορ. Το πιο πιθανό αίτιο αυτού του προβλήματος είναι το υγρό με το οποίο είχε καθαριστεί ο αγωνιστικός χώρος πριν την έναρξη του αγώνα.

Comments are closed.