Δυνατό φιλικό σήμερα για την ομάδα Χάντμπολ

0

b9d2e16ab1d2b8832c3219b9b47be1d9_xl

Η Ένωση θα αντιμετωπίσει σήμερα (11/1, 20:00) στο ΟΑΚΑ τον Πανελλήνιο σε ένα δυνατό φιλικό, έχοντας την ευκαιρία να τσεκάρει ο Κώστας Τούτσης, αυτά που δοκιμάζει όλο αυτό το διάστημα στις προπονήσεις.

Οι μάγκες μετά την άδεια των εορτών γύρισαν, ανανεωμένοι και με όρεξη για δουλειά στις προπονήσεις. Ο Κώστας Τούτσης θέλει να προετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα την ομάδα του, ενόψει της έναρξης και πάλι του πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ έχει ένα δύσκολο έργο που πρέπει να φέρει εις πέρας, κι’ αυτό δεν είναι άλλο απ’ το να συνεχίσει να βρίσκεται ψηλά στην βαθμολογία, ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλήματος μέχρι την τελευταία στιγμή, απ’ την διαδικασία των πλέι οφ.

Όλο αυτό το διάστημα, ο προπονητής της ΑΕΚ με τους συνεργάτες του, δοκιμάζουν πρόσωπα και σχήματα στις προπονήσεις σε θέματα τακτικής, αλλά δουλεύει πολύ και στην φυσική κατάσταση.

Πάνω στην προετοιμασία της ομάδας, ενόψει της έναρξης και πάλι του πρωταθλήματος, κλείστηκε ακόμα ένα φιλικό, μετά απ’ αυτό με τον Λεωνίδα. Αυτήν την φορά με τον Πανελλήνιο στο ΟΑΚΑ σήμερα (11/1) στις 20:00.

Ο Κώστας Τούτσης θέλει να δει σε τι αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες του, ενώ είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, να δει σε αγωνιστικούς ρυθμούς, αυτά που δοκιμάζουν στις προπονήσεις.

Comments are closed.