Έχουμε ευθύνες…

0

Είναι αλήθεια ,ότι σε όλο αυτό που ζούμε τα τελευταία χρόνια έχουμε ευθύνες σαν οπαδοί!!

 

ATHENS, GREECE - APRIL 30: Athens FC fans during the 2011 Greek Cup Final between Atromitos Athens and AEK Athens at the Olympic Stadium on April 30, 2011 in Athens, Greece. AEK Athens won the match 3-0. (Photo by Louisa Gouliamaki/EuroFootball/Getty Images)

ATHENS, GREECE – APRIL 30: Athens FC fans during the 2011 Greek Cup Final between Atromitos Athens and AEK Athens at the Olympic Stadium on April 30, 2011 in Athens, Greece. AEK Athens won the match 3-0. (Photo by Louisa Gouliamaki/EuroFootball/Getty Images)

Γράφει ο Παντελής Αγγελίδης

Πέρυσι όταν σηκώσαμε το κύπελλο και ξεχηθηκαμε στους δρόμους της Νέας Φιλαδέλφειας χαρούμενοι,δε περιμέναμε αυτό που θα επακολουθούσε μέχρι τούτη την ώρα!Δε θα σας κρύψω,ότι σε φιλικό ενωσητικο πηγαδάκι που ανοίξαμε,αναρωτηθήκαμε αν αυτό το κύπελλο θα είναι η απαρχή της επιστροφής της ΑΕΚ ή θα είναι μία ωραιότατη ευκαιρία για τους ιθυνοντες να επαναπαυτουν και να θεωρήσουν πως ένα κύπελλο έφερε την άνοιξη στις καρδιές του κόσμου.Με αυτόν τον τρόπο, ανοίγει ο δρόμος για την συνέχεια ακόμα πιο συντηρητικης πολιτικής!!

Τα πρώτα «δε πειράζει» μετά τον αποκλεισμό από τους Γάλλους στο ΟΑΚΑ,με προβλημάτισαν πάρα πολύ!Θεώρησα αφενός ,ότι πειράζει πολύ και πονάει πολύ και αφετέρου ότι υπάρχει κίνδυνος αυτό το «δε πειράζει» να ηχήσει στα αυτιά των διοικούντων σαν ωραια και απαλό κελάηδισμα.Τι εννοώ;Θέλω να πω ,πως η εικόνα που δόθηκε από μεγάλη μερίδα οπαδών στο πρώτο εντός των τοίχων επίσημο ματς της ομάδος ήταν πως η υπομονή μας έχει πολύ χώρο ακόμα για να στερέψει.Αυτο στη πραγματικότητα δεν ισχύει αλλά δε το ένιωσαν ποτέ αυτοί που πρέπει!Η συνέχεια μέχρι σημερα είναι γνωστή..

Εμείς οι οπαδοί πρέπει να απαιτούμε συνέχεια!Δεν απαιτούμε κάτι υπερφυσικο ,αλλά κάτι δεδομένο για το μεγαλείο της ΑΕΚ !Στη παρούσα φάση το δεδομένο έχει εξαφανιστεί και κανείς δεν ενδιαφέρεται για αυτό!Κάνεις.!Πολλές φορές ο κόσμος καθοδηγεί τις εξελίξεις χωρίς να το καταλαβαινει!Με άλλα λόγια γίνεται σύμμαχος μίας κακης κατάστασης χωρίς να το θέλει!Η ΑΕΚ είναι ο κόσμος της και ο κόσμος είναι η ΑΕΚ! Πρέπει κάθε διοίκηση αυτό να το καταλαβαινει γιατι σε διαφορετική περίπτωση είναι πολύ εύκολο να μας προσφέρουν άπειρες μαύρες στιγμές!Μία διοίκηση θα κάνει πράγματα,αν πιεστεί να κάνει!!

Συνεπώς,ας κάνουμε την αυτοκριτική μας πρώτα και στη συνέχεια ας δείξουμε ποιοι είμαστε πραγματικά και ποια είναι η ΑΕΚ και τότε ίσως δούμε μία άσπρη μέρα!

Comments are closed.