Εδώ το καλό Μαντείο…

0

Όπως ειχα γράψει απο την 21 Μαρτίου,θα μου ήταν τεράστια έκπληξη αν η ΑΕΚ δεν κατάφερνε να σκοράρει απέναντι σε Ρέτσους και Μποτίες και δεν έβαζε τα τόσο σημαντικά εκτός έδρας γκολ.

Γράφει ο Πάνος Ακάκιος

Η ΑΕΚ φυσικά έχει το πάνω χέρι,όχι τόσο για το αποτέλεσμα που της δινει αυτην την προοπτική να βρεθεί στον τελικό κυπέλλου αλλα πιο πολύ λόγο της εικόνας του ολυμπιακού που μοιάζει με ομάδα που υπολείπεται απο προσωπικότητα σε σχέση με παλιότερα χρόνια (εκτός απο την διαιτητική εύνοια που είχε πάντοτε).


Είναι ολοφάνερο οτι ο Ολυμπιακός και εξωαγωνιστικά έχει χάσει την ισχύ του και αυτο φανηκε και σημερα που δεν μπορεσε να πάρει το ματς με νταηλίκι και με διαιτητικές σφαγές οπως τα προηγουμενα χρόνια που καθάριζε τις περισσότερες φορές σαν αυγο την ομάδα μας με απίστευτα προκλητικά αίσχη.Η φάση του Πατίτο η οποία ειναι μια πολύ δύσκολη φάση ειναι ενδεικτική και που σε άλλα χρόνια θα ήταν μια φάση βούτηρο στο ψωμί για να ακυρωθεί το γκολ.
Όσον αφορά τον επαναληπτικό στο οακα η ΑΕΚ μπορεί να μετατρεψει μαζί με τον κόσμο της τον ολυμπιακό σε σάκο του μπόξ αρκεί να μπουν με την ιδια σοβαρότητα και προσήλωση σαν να είναι ενα ξεχωριστό ματς που πρέπει να κερδίσουν και να αφήσουν στην άκρη τις όποιες πανηγυρικές σκέψεις..
Απο εκει και πέρα τα λέγαμε οτι λίγο να ανεβάσεις την ποιότητα εχεις πολλες πιθανότητες να αποκομίσεις σημαντικά οφέλη.Το παράδειγμα του Αραούχο ειναι ενδεικτικό που βλέπεις πως μπορεί ένας παίχτης υψηλού επιπέδου να σου κάνει τα αυτονόητα και να ειναι κομβικός σε σημαντικές στιγμές στην πορεία μιας ομάδας..

Comments are closed.