Επεισόδιο κυρ Σάββα με Δημητριάδη στην ΕΠΟ!

0

Φραστικό επεισόδιο είχε στα γραφεία της ΕΠΟ ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης, με τον β’ παρατηρητή του ημιτελικού  αλλά και τον Βασίλη Δημητριάδη.

Ο κακός χαμός έγινε στην απολογία του Ολυμπιακού για τα επεισόδια μετά την λήξη του αγώνα με την ΑΕΚ. Συγκεκριμένα ο Σάββας Θεοδωρίδης επιτέθηκε στον παρατηρητή λέγοντας: «Θα δεις τι θα σε κάνω εγώ μέσα. Είχες και το θράσος να έρθεις εδώ…»

Εκείνη τη στιγμή όμως επενέβη ο Βασίλης Δημητριάδης που πήγε για να εκπροσωπήσει την ΑΕΚ σε περίπτωση που κληθεί ως μάρτυρας από την Πειθαρχική Επιτροπή της Ομοσπονδίας, κι ακολούθησε λογομαχία με τον παράγοντα των Πειραωτών.

«Για να πει την αλήθεια ήρθε», είπε ο γενικός αρχηγός της και… άναψαν τα αίματα.

«Εσύ ξέρεις την δουλειά σου, να κλειδώνεσαι μαζί με τους διαιτητές» είπε Ο Σάββας Θεοδωρίδης στον Βασίλη Δημητριάδη. «Κάνε μας τη χάρη» απάντησε ο δεύτερος.

«Άντε, φύγε από εδώ Καραγκιόζη» συνέχισε ο Σάββας Θεοδωρίδης για να του απαντήσει ο Βασίλης Δημητριάδης: «Εσύ να φύγεις πατσαβούρα».

«Καλά, άντε να πάρεις το χαρτζιλίκι σου τωρα» ήταν η απάντηση του παράγοντα των «ερυθρολεύκων» για τον χαρακτηρισμό… πατσαβούρα.

Comments are closed.