Ευαισθησία για πολυέλληνα σερβονίκη, αναισθησία για τα προβλήματα της ΑΕΚ

0

Είναι και αυτή η ΠΑΕ ΑΕΚ στο κόλπο.Δεν μας αφήνει να πιστέψουμε στα μαγικά των Χριστουγέννων.

Αμέσως διάψευση. Πάντως για να λέμε του στραβού το δίκιο πλέον είναι μόνο εμπάθεια.Όποιος πιστεύει πως το αγωνιστικό πρόβλημα της ΑΕΚ είναι ο έτσι ,απλά το κρύβει κάτω από το χαλάκι.
Γιατί αυτοί που με ξέρουν με ρωτάνε πως γίνεται να είμαι τόσο πράος στα όσα γράφω για εκείνον.

15497475_593546700834644_479160166_nΌμως η αλήθεια είναι πως δεν χρειάζεται προπονητή ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής για να του μάθει να κάνει κοντρόλ.Δεν χρειάζεται εξειδικευμένο τμήμα scouting να βρει τον επιθετικό που θα τρυπήσει τα δίχτυα.Δεν χρειάζεται πτυχία ποδοσφαιρικής γνώσης για να καταλάβει κάποιος πως η πίεση στην άμυνά μας προκύπτει επειδή ήταν χαλαρό το κέντρο μας. Δεν χρειάζεται επιστήμονας να εξηγήσει σε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές πως ΠΑΝΤΑ οι ομάδες που πετύχαιναν είτε κρατούσαν την μπάλα,είτε έδιναν κατοχή στον αντίπαλο αλλά προσάρμοζαν το παιχνίδι τους έτσι που να μην μπορεί να την αξιοποιήσει.

Πάντα ίσχυε ο βασικός κανόνας του ποδοσφαίρου.Ψάχνεις να βρεις καλύτερους από αυτούς που έχεις όταν η ομάδα δουλεύει ρολόι και παίρνει από τους ποδοσφαιριστές το 100% των δυνατοτήτων τους.
Η μαγκιά του προπονητή είναι να βρει ρόλο για να αξιοποιεί ακόμα και εκείνους που ο κόσμος τους θεωρεί για πέταμα.

Προφανώς και δεν θα ήθελα μια ΑΕΚ φούσκα.Με ανοίγματα για να φέρει παιχταράδες χωρίς καμια εγγύηση ότι δεν θα ξαναβρεθεί εκεί που σφίγγαμε τα δόντια κάθε Κυριακή για να την δούμε.Όμως μια στιγμή ρε παιδιά; Η διοίκοιση η σημερινή δεν είναι από μόνη της εγγύηση για αυτό; Αν ναι τότε κακώς δεν τους φέρνει να δούμε και εμείς την μπάλα να τσουλάει λίγο.Αν όχι ας βγουν να μας πουν ότι είναι απλά διαχειριστές ιδίων κεφαλαίων της ΑΕΚ.

Δεν θα κρίνω εγώ που είμαι έξω από τον διοικητικό χορό και από την ασφάλεια του πληκτρολογίου μου τι από τα δύο είναι,αν και έχω δείγματα αρκετά ώστε να διαμορφώσω άποψη,αλλά δεν ταιριάζουν όλα μαζί. Δεν μπορεί και να θέλουμε ισχυρη διοίκηση, με λεφτά και πυγμή και ταυτόχρονα να μην χρησιμοποιεί λεφτά πέρα από αυτά που βγάζει η ομάδα.

Ευαισθησία λοιπόν στο θέμα του πολυέλληνα σερβονίκη και άμεση αντίδραση,αλλά στο ερώτημα των εκατομμυρίων φίλων και οπαδών της ΑΕΚ για το γήπεδο καθυστέρηση δύο χρόνων.
Στο μπάσκετ τα πράγματα είναι πολύ πιο ξεκάθαρα για εμένα κ ας μην έχω την παραμικρή ιδέα γύρω από το άθλημα. Χρειάζεται πολύ υπομονή και εφικτούς στόχους.Τόσο για να μην βάζουμε φορτίο στις πλάτες των αθλητών που δεν μπορούν να σηκώσουν όσο και να μην μας πιάνει απογοήτευση σε αναμενόμενες καρπαζιές.

Η σοβαρή και μεθοδική δουλειά που γίνεται από την διοίκηση του μπάσκετ θα αποδώσει.Αλλά θα ήταν αδύνατο να είμαστε ήδη καλύτεροι από τους άλλους δύο. Ο Αρούλης θα γίνει πάλι τέταρτος, θα παλέψουμε να πάμε στο final4 της ευρωπαικής διοργάνωσης που αναγκαστικά συμμετέχουμε και θα γίνει πόλεμος για να πάμε τελικό κυπέλλου. Όχι δεν μικραίνω την ΑΕΚ ούτε έχω έλλειψη γνώσης του μεγέθους της ιστορίας της.Το σύστημα στο μπάσκετ είναι τέτοιο που δεν αφήνει περιθώριο για μεγαλύτερα άλματα χρονιά με την χρονιά και η φύση του αθλήματος είναι αυτή που κάνει την καλύτερη ομάδα να κερδίζει στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων.

Στο χάντμπολ η ομάδα φαίνεται πως αγωνιστικά βρίσκει τον δρόμο της και μακάρι να μπορέσει αναπόσπαστη να συνεχίσει την δουλειά της και να παραμείνει σε κορυφαίο επίπεδο.Επιπλέον ο Άγιος Χριστόφορος του τμήματος λείπει ατελείωτα άσχετα με την πορεία και την τελική θέση της ομάδας.Ακόμα κ αν κάνει την έκπληξη και πάρει το πρωτάθλημα από τον Δικέα.

Με την ευκαιρία χρόνια σου πολλά ΑΡΧΗΓΕ…

Λαμία και ΟΑΚΑ με Σαρλερουά Αεκάρα μου και θα σε ακολουθήσουν αρκετοί.Φροντίστε να κάνετε την επιστροφή τους ευχάριστη. Στο βάθος ΠΑΣ Γιάννενα. Ώρα για απαντήσεις ή να σταματήσουμε τα όνειρα για ανάκαμψη; θα δείξει…

By KKRK

00-1

Comments are closed.