Φέρνει άμεση μεταγραφή ο τραυματισμός του Γιόχανσον;

0

Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Γιάκομπ Γιόχανσον στο χθεσινοβραδινό ματς της Σουηδίας κόντρα στην Ιταλία, έφερε νέο σοκ στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, μιας και οι μνήμες από τον εξίσου σοβαρότατο τραυματισμό του Μάνταλου στη Νέα Σμύρνη είναι ακόμα νωπές.

Πλέον, εφόσον οι δυσοίωνες προβλέψεις επιβεβαιωθούν και ο Σουηδός διεθνής αναγκαστεί να μείνει αδρανής για αρκετούς μήνες, στην ΑΕΚ πρέπει να κοιτάξουν πώς θα «μπαλωθεί» το δεύτερο πολύ σημαντικό κενό που παρουσιάζεται στη μεσαία γραμμή, καθώς στην παρούσα φάση, οι επιλογές μειώνονται δυστυχώς δραματικά.

Μία νέα μεταγραφή λοιπόν στην πιο νευραλγική γραμμή του γηπέδου, κρίνεται οπωσδήποτε αναγκαία στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου και αναμφίβολα, η προσθήκη αυτή θα πρέπει να είναι αντάξια του επιπέδου του άτυχου Γιόχανσον.

Στο μυαλό όλων φυσικά έρχεται η περίπτωση του Ράφαελ Χολσχάουζερ, του ταλαντούχου χαφ της Αούστρια Βιέννης, τον οποίο είχαμε την ευκαιρία να «τσεκάρουμε» στο ματς του ΟΑΚΑ για το Europa League. Και σίγουρα, από τα δείγματα γραφής που άφησε σε 90 λεπτά αγώνα, ο Αυστριακός θα έμοιαζε μάλλον ο ιδανικός αντικαταστάτης, παρά το γεγονός ότι πρόκειται για παίκτη με διαφορετικές ικανότητες από αυτές που χαρακτηρίζουν τον Γιάκομπ Γιόχανσον.

Το αν θα είναι ο Χολσχάουζερ ή κάποιος άλλος θα το δούμε στο επόμενο διάστημα, ωστόσο η Ένωση θα πρέπει να κινηθεί με γρήγορες κινήσεις μιας και η «τρύπα» που έχει δημιουργηθεί πλέον στα χαφ, μοιάζει εξαιρετικά ανησυχητική…


Comments are closed.