Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια

0

Με αφορμή την άρνηση των υπευθύνων να βοηθήσουν να τελειώσει η υπόθεση έκδοσης οικοδομικής άδειας για την ανέγερση του γηπέδου της ΑΕΚ θα ήθελα να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα: Κατηγορεί ο δήμαρχος την ΑΕΚ ότι ευθύνεται που υπάρχει ο κίνδυνος να γίνει Παλέρμο η Νέα Φιλαδέλφεια από την παρουσία του ολιγάρχη και της ομάδας μας στην πόλη του .Θα μπορούσε να ισχύει αν ο κόσμος που προσπαθεί με τον τρόπο που καταλαβαίνει να επισπεύσει τις διαδικασίες δημιουργούσε το παραμικρό πρόβλημα. Αντίθετα οι 300 που κουβάλησε την Πέμπτη το βράδυ έρχονταν φορτωμένοι σαν γαύροι και για καλή τους τύχη, η αστυνομία δεν τους άφησε να φτάσουν για να φύγουν σαν βαζέλες.

Κόπτονται διάφοροι για την ερασιτεχνική ΑΕΚ και το δικαίωμά της στην διαχείριση του γηπέδου. Προφανώς και δεν είναι θέμα αμελητέο αλλά σίγουρα αφορά τους ίδιους τους ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ και όχι αυτούς που σαν δημοτική αρχή έχουν καταδικάσει τα ερασιτεχνικά τμήματα να βρίσκονται εκτός Νέας Φιλαδέλφειας. Όχι μόνο αυτοί αλλά και οι προηγούμενες δημοτικές αρχές στην ΝΦ έκαναν τον κόσμο της ΑΕΚ να γυρνάει από το Μενίδι, στο Νέο Ηράκλειο, τον Βύρωνα, το Μετς, το Λάυριο, την Γλυφάδα, το Καματερό και πόσα ακόμα θα γράψω αν δοκιμάσω να θυμηθώ, γιατί αυτά είναι απλώς τα πρώτα που μου ήρθαν στο μυαλό. Δεν θέλουν το γήπεδο του Μελισσανίδη αλλά δεν μας έχουν πει πως θα μπορέσει η ερασιτεχνική ΑΕΚ να δανειστεί 60 εκατομμύρια ευρώ για να το χτίσει μόνη της και να μην έχει ανάγκη κανέναν. Τουλάχιστον τα τελευταία 15 χρόνια που εγώ θυμάμαι ΟΛΑ τα δάνεια που πήρε από φυσικά πρόσωπα την έφτασαν ένα βήμα πριν την καταστροφή. Έπειτα άρχισαν οι αιμοδοσίες των οπαδών της απλά για να συντηρούνται τα τμήματα. Και τελικά ας πει το Δημοτικό Συμβούλιο πόσες κάρτες φίλων ΑΕΚ αγόρασε για να ενισχύσει την προσπάθεια ερασιτεχνικού αθλητισμού από την μεγαλύτερη ομάδα του δήμου που διοικούν ή έστω τι έκανε για να βοηθήσει την ομαλή λειτουργία του σωματείου.

Η ΝΦ είναι η ομορφότερη γειτονιά του κόσμου γιατί όποια πέτρα και να σηκώσεις θα βρεις αποκάτω τα όνειρα και τις ευτυχισμένες στιγμές εκατομμυρίων ανθρώπων, αλλά είναι πολύ μικρή σαν μέγεθος όπως και όλοι οι δήμοι, μπροστά στην ΑΕΚ.Η σύνθεση του κόσμου της ξεπερνάει κατά πολύ τα όρια του δήμου και για αυτό εκ του ασφαλούς το Δημοτικό Συμβούλιο πουλάει εξυπηρέτηση στα μικρότερα σωματεία του δήμου που μπορούν και ελέγχουν τα μέλη τους σαν εκλογική πελατεία. Για αυτό δεν θέλουν την ΑΕΚ γιατί δεν περνάει στον κόσμο της ο Μπερλουσκονισμός όπως οι ίδιοι λένε και έχουν καραμέλα. Για τον ίδιο ακριβώς λόγο είναι τιμή για όλους τους δήμους της Αττικής να φιλοξενούν ένα σωματείο σαν την ΑΕΚ Την ΑΕΚ είτε θέλετε είτε όχι την βρήκατε εκεί και δεν σας βρήκε εκείνη. Το γήπεδο θα γίνει εκεί που ήταν ακόμα και αν τελειώσει η επανάσταση α λα καρτ που κάνετε εδώ και καιρό.

Υ.Γ. Αλήθεια ξέρετε ότι στον Πειραιά υπήρχε μόνο ένα γήπεδο για τις ομάδες στίβου ολόκληρου του νομού και τώρα δεν υπάρχει κανένα; Ξέρετε μήπως ποιο ήταν, που προπονούνται τώρα οι νεαροί αθλητές του στίβου και πόσες διαδηλώσεις με ρόπαλα και κράνη έγιναν για αυτό; Όχι τίποτα άλλο επειδή στο όνομα της αριστεράς, της αντιεξουσίας αν θέλετε και του προοδευτικού κόσμου υπάρχουν μια σειρά άνθρωποι που έδωσαν την ζωή τους για τα ιδανικά που εσείς τόσο εύκολα ξευτιλίζετε για να πηγαίνετε στην κάλπη χέρι χέρι…

 

By KKRK

Comments are closed.