Γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα

0

Άλλο ένα γιορτινό τριήμερο πέρασε, με το Βασιλιά Καρνάβαλο να κλέβει την παράσταση..

takis

*** Η αρμάδα του Φαταούλ, πλέον δε μπορεί να κερδίσει ούτε τα παραρτήματα.. ακόμα και όταν αυτά παίζουν με σημαντικές ελλέιψεις δανεικών (Ρισβάνη, Μπεν κλπ.).. Δε μπορούν τα κοπέλια.. Χαράς Ευαγγέλια στην οικία του Σερ Τάκη Λεμονή.. τον έχει ζεστό ο κυρ Σάββας.. Απογοητεύτηκε λίγο όταν ο Μπέντο πήρε πρόκριση στο Europa League, αλλά ήρθε το Απαταιώνιο υποκατάστημα να αναπτερώσει τις ελπίδες του.. Ο Πόλντο θέλει να διώξει το Μπέντο και δεν του κάθεται η αφορμή..

*** Ως Έλλην οφείλω να συγχαρώ τον ΑΠΟΕΛ για αλλη μια παλικαρίσια πρόκριση αλλά και τον Κούλη που πέρασε μέσα στην Άγκυρα κερδίζοντας την «Μποταφόγκο» της Τουρκίας.. Δυστυχώς τα πανηγύρια για τις νέες υποσχόμενες παραστάσεις του Ευρωπερίγελου δεν κράτησαν πολύ.. οι 15 που προκρίθηκαν παρακαλούσαν να κληρωθούν με τις γαβριέλες..

*** Ωστόσο, η κλη..ρωτίδα.. κλήρωσε πάλι τον κυρ Σάββας με τους… Μεγάλο γλέντι ετοιμάζεται στο Πέρα της Κωνσταντινούπολης.. η Μπεσίκτας περιμένει τον «Εκπορθητή της Άγκυρας».. χα χα χα γελάνε και τα τσιμέντα και οι μπετατζήδες μαζί.. άσε που τον περιμένει και το συνεταιράκι ο Ιβαν μεθαύριο για μπουγάτσα με Σουρωτἠ…

*** Τελικά ο Καρυπίδης επέλεξε Πατήρ Κωστένογλου.. άρα παραμένουν φαβορί για τον ερυθρόδερμο πάγκο Αναστόπουλος και Ελευθερόπουλος μαζί με Τάκη Λεμονή και Μελέτη Περσία.. Στο δρόμο που χάραξε ο πρώτος διδάξας και παραγκάρχης, κατέθεσε ένστατη για μηδενισμό της Λαμίας και ο Ρούλης.. γιατί αλλιώς δε βλέπουν Super League ούτε στα χαρτάκια της PANINI..

*** Για όσους είδαν το ματς του Ηρακλή με τον Μπαοκ και έβγαλαν συμπεράσματα για τον Τζανετόπουλο.. θα συνιστούσα να ξαναδούν τη φάση του γκολ του Μπάοκ.. η άψογη κίνηση τσάμικου.. και η παρουσία του ως θεατή στην εξέλιξη της φάσης είναι χαρακτηριστική.. Το παιδί απλά δεν κάνει..

*** Στα δικά μας, σβηστό τρίμπαλο στα τυριά.. με ροτέησον και τώρα κύπελλο με Πλατανιά για ορεκτικό και Ν. Σμύρνη για κυρίως πιάτο.. και πάει λέγοντας και πάει λέγοντας… που λέει και το σύνθημα..

ni_kar

ΥΓ. Καραπαπά που χάθηκες.. γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα..

Comments are closed.