ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Οι μπράβοι για τους οποίους… δεν μας είπαν τίποτα!

0

Το ρολόι του αγώνα έδειχνε το 88΄03΄΄όταν και μπαίνει ο Μπακασέτας. Έβλεπα το ματς από την τηλεόραση και μόλις βλέπω το πλάνο της αλλαγής, λέω στον φίλο που καθόταν δίπλα μου: Θα πέσει πολύ ξύλο στα αποδυτήρια μόλις τελειώσει το παιχνίδι.

Γράφει για το AEK LIVE, ο Ελεύθερος Σκοπευτής

Στο πλάνο που βλέπετε, διακρίνεται ο ‘παραιτημένος ΄ από τον Ολυμπιακό για χάρη της Νότιγχαμ Βρέντζος, το πρωτοπαλίκαρο της Θύρας 7 και νυν αντιπρόεδρος Κουντούρης, ο παρατηρητής του παιχνιδιού της Ριζούπολης ΟΣΦΠ-ΠΑΟ και νυν υπάλληλος του Ολυμπιακού Μπαλόκας και λίγο πιο αριστερα έκοβε βόλτες και ο αξιότιμος κ. Καραπαπάς. Όλοι σκυθρωποί, όλοι προβληματισμένοι. Στο βάθος και εντός των αποδυτηρίων διακρίνονται ένστολοι αστυνομικοί και ένας σεκιουριτάς να ασχολούνται με κάποιους. Ασχολούνταν με τα παλικάρια που ανέφεραν οι διαιτητές, η αστυνομία και ο παρατηρητής του αγώνα που είχαν ήδη κατέβει στα αποδυτήρια για να εκτελέσουν τις εντολές που τους είχαν δώσει.
Ο πειθαρχικός κώδικας της ΕΠΟ προβλέπει από πρόστιμο έως και υποβιβασμό για περιπτώσεις απειλών ή/και προπηλακισμών όσων επίσημων (διαιτητών-παρατηρητών) ασχολούνται με την διεξαγωγή του αγώνα. Το κλειδί για το μέγεθος της τιμωρίας του Ολυμπιακού θα είναι αν όλα όσα έγιναν στα αποδυτήρια του Καραϊσκάκης, έγιναν με υπαιτιότητα ή όχι του Ολυμπιακού.
Άποψή μου είναι ότι η ομάδα του λιμανιού θα τιμωρηθεί με σημαντικό πρόστιμο και 1-2 παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών. Η ποινή πολύ δύσκολα θα φτάσει σε αφαίρεση βαθμών και αποκλείω εντελώς οποιαδήποτε κουβέντα για υποβιβασμό. Η υπεράσπιση του Ολυμπιακού θα είναι ότι αφενός μεν δεν τραυματίστηκε αξιωματούχος του αγώνα και αφετέρου ότι δεν ήταν υπεύθυνη η ομάδα τους για ότι έγινε. Και τότε ποιος τους άφησε να φτάσουν στα αποδυτήρια ρε παλικαράκια της φακής και του λιμανιού;

Comments are closed.