Η Δώρα φέρνει δώρα για την ΑΕΚ…

0

«Χάλκινη» η Δώρα Γκουντουρά της ΑΕΚ στο Πανευρωπαϊκό

Η αθλήτρια της ΑΕΚ κατέκτησε πρόσφατα το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ξιφασκίας Νέων Γυναικών..
Με σταθερά βήματα,συνειδητοποιημενη και προσγειωμένη και με σύμμαχο την δουλειά,η Δώρα Γκουντουρά οδεύει σε πολύ υψηλές πτήσεις και ένα λαμπρό μέλλον αρχίζει και αχνοφαίνεται ξεκάθαρα..
Εχω την αίσθηση οτι και η ίδια δεν έχει αντιληφθεί το πόσο μεγάλο ταλέντο είναι και το μόνο που έχει να διαχειριστεί ειναι οι απογοητέυσεις που έχει μερικές φορές που δεν πρέπει να σταθούν τροχοπέδη στην αυτοπεποίθηση της αλλα να είναι το κίνητρο για να βρίσκει δύναμη για να πεισμώνει ακόμα πιο πολύ..
Είναι ένα κόσμημα (και σαν αθλήτρια και σαν χαρακτήρας και αυτό οφείλεται στις αρχές που εχει πάρει απο την οικογένεια της και απο τους προπονητές της)που διαθέτει η ομάδα μας και ειναι χαρά μας να την βλέπουμε να προοδεύει..
Δεν έχω αμφιβολία ότι θα φτάσει κορυφή και οχι μόνο θα φτάσει αλλα θα καταφέρει να πραγματοποιήσει και το πιο δύσκολο στο να παραμείνει εκει και ειμαι σίγουρος οτι δεν θα ζαλιστεί ουτε απο την επιτυχία αλλα ουτε και απο την έπαρση (όπως έχει συμβεί με αρκετές αθλήτριες) και αυτό δεν θα το αφήσει να συμβεί η ταπεινότητά της..
Συγχαρητήρια Δώρα και συνέχισε να κάνεις αυτό που αγαπάς….
Υ.Γ.: Η φώτο είναι απο παλιότερη διάκριση της Δώρας που είχε αρχίσει να ξετυλίγει το ταλέντο της..

Πάνος Ακάκιος

Comments are closed.