Κιτρίνισε η χώρα, στη Φιλαδέφεια γήπεδο να γίνει εδώ και τώρα…

0

Γράφει ο Γιάννης Κάρμας

Πλέον δεν ηχεί μόνο στο γήπεδο ως σύνθημα, δεν συζητιέται από ΑΕΚτζήδες σε οποιοδήποτε μέρος μπορεί κάποιος να φανταστεί, πλεον είναι τρόπος ζωής, είναι μια  απαίτηση,  για όλους εμάς που νιώθουμε ότι έχουμε φύγει από το σπίτι μας.

Δημοσιεύτηκε χθες από την Original 21, ένα άλμπουμ φωτογραφειών από ΑΕΚτζήδες απ’ όλη την Ελλάδα. Έξω απ’ τη Βουλή, έξω από δημαρχεία, στα πάρκα, στους δρόμους στις πλατείες, σε σπίτια, παντού. Όλοι είχαν κάτι κοινό. Πέρα απ’ την αγάπη τους για την ΑΕΚ, είχαν κι ένα πανό, μ’ ένα σύνθημα. ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ!

Τον Μάιο του 2003, το ιστορικό »Νίκος Γκούμας» κατεδαφίστηκε, με την προοπτική να ανεγερθεί ένα νέο για την ΑΕΚ γήπεδο, ώστε να χρησιμοποιηθεί για το ποδόσφαιρο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Έχουν περάσει, αδέρφια, 14 χρόνια χρόνια και ακόμα περιμένουμε. Όλο κάτι γίνεται και τ’ όνειρο μας παίρνει παράταση.

ΤΕΛΟΣ ΟΜΩΣ!!!

Χθες, στη Βουλή υπερψήφιστηκε η τροπολογία (Τροποποιήσεις διατάξεων της δασικής νομοθεσίας και άλλες διατάξεις) μέσω της οποίας παρακάμπτεται ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας και μάλιστα με θετική ψήφο από όλα τα κόμματα πλήν του ΚΚΕ. Πλέον, η οικοδομική άδεια αναμένεται τον Ιούνιο, τότε που θα αρχίσουν και τα πρώτα έργα στο οικόπεδο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

Χαμόγελα λοιπόν, πλέον τίποτα δεν σταματά το όνειρο μας. Τίποτα δεν σταματά να γίνει το γήπεδο της ΑΕΚ εκεί που του αρμόζει. Μόνο στη Ν.Φιλαδέλφεια, μόνο στο οικόπεδο μας. Το όνειρο χιλιάδων ΑΕΚτζήδων που βροντοφωνάζουν όπου σταθούν κι όπου βρεθούν για το γήπεδο, θα γίνει γεγονός, θ’ αρχίσει να υλοποιείται. Η Φιλαδέφεια θα ξαναγίνει όπως ήταν πριν 15 χρόνια, θα ομορφύνει με το κιτρινόμαυρο χρώμα που τόσο πολύ της λείπει.

Στη Φιλαδέλφεια, όλα είναι αλλιώς. Είναι η ψυχολογία, είναι το συναίσθημα, είναι η πίστη, είναι οι ΕΝΔΟΞΕΣ ΜΕΡΕΣ, που θα ξαναέρθουν με την ανέγερση της »Αγιας Σοφιας»

Ας έχουμε λιγάκι υπομονή κι όλα θα γίνουν. ΓΗΠΕΔΟ ΕΚΕΙ, ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ.

Comments are closed.