Κουπί μέχρι τον Γενάρη και μετά μεταγραφές

0

Απαγορεύεται να κρυφτούμε πίσω από τις δύο σοκαριστικές απώλειες,Μάνταλου και Γιόχανσον!!Η ΑΕΚ πρέπει να συνεχίσει να διεκδικει τα πάντα για τον εαυτό της ,για τους δύο μεγάλους απώντες της και για τον διψασμένο κόσμο της!!

Γράφει ο Παντελής Αγγελίδης

Αλίμονο μας,αν μας πάρει από κάτω η γκαντεμιά που μας χτυπά αλύπητα Αλίμονο μας,αν το ρίξουμε στην εσωστρέφεια και στο άγχος αλλα και στον μεγάλο προβληματισμό!Αλίμονο μας,αν δε τηρήσουμε μέχρι τέλος αυτό που η ομάδα οφείλει στον εαυτό της και στο κόσμο της!!

Χάσαμε αγωνιστικα δύο εξαιρετικά χρήσιμους παίχτες.Η ομάδα, σίγουρα,δεν θα είναι η ίδια με τα από αυτό.Σε αυτή τη φάση, λοιπόν, ωφείλει να βρει την ευκαιρία μέσα από αυτό και να βγαλει τον εγωσιμό και το πείσμα που απαιτείται ,για να βγει κερδισμένη.Η ΑΕΚ πρέπει να κάνει αυτό που έξανε με το Παοκ,όταν έμεινε με 10 παίχτες και έτρωγε το ξύλο της αρκούδας.Πήρε τη νίκη με ψυχή και ισχυρή θέληση!

Το ερώτημα είναι αν μπορεί,βάση υπάρχοντος υλικού!Εδώ έχουμε ένα θέμα που πρέπει να ευαισθητοποιήσει την διοίκηση σοβαρά.Καλές και επιτακτικές είναι οι ανανεώσεις στους τραυματίες μας,καλή και η μεγάλη και σημαντική στήριξη στα παιδιά που θα μας λείψουν,αλλά τον Γενάρη πρέπει να γίνουν μεταγραφές ουσίας ,έστω και αν χρειαστεί να δαπανηθούν λίγα χρήματα.

Το υπάρχον ρόστερ , μπορεί να τραβήξει το κουπί της πρώτης θέσης μέχρι το Γενάρη.Ωστόσο, πιστεύω ότι αν δεν καλυφθούν τα κενά κυρίως στο κέντρο αλλά και στο αριστερό άκρο της άμυνας,δεν έχουμε ιδιαίτερη τύχη σε καμία διοργάνωση!

Ο Πέτρος και ο Γιάκομπ είναι παιχταραδες και θα επιστρέψουν δυνατοι.Θα επιστρέψουν για να σηκώσουν την κούπα!!!Μην επιτρέψει κάνεις ,να μη συμβεί αυτό!!

Τη Κυριακή αφιερώνουμε τη νίκη στους δύο μεγάλους απωντες!!!


Comments are closed.