Λαρεντζάκης: «Πάμε να απαντήσουμε στον ΠΑΟΚ»

0

Μαζί με τον Μάνι Χάρις ήταν οι δυο MVP της προχθεσινινής αναμέτρησης απέναντι στην Κύμη. Έτσι έδωσε συνέντευξη τόσο γι αυτό το ματς όσο και για το χθεσινό στην Πυλαία για τα Play offs απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Ο γκαρντ της «Ένωσης» μίλησε στην εφημερίδα «ΩΡΑ των σπορ» μετά το ματς με την Κύμη, τονίζοντας: «Ήταν ένα παιχνίδι ιδιαίτερο, γιατί πολλά είχαμε ακούσει τις τελευταίες ώρες, ωστόσο εμείς παίζουμε για να νικάμε. Δεν θέλαμε να διαλέξουμε αντίπαλο, γιατί συνήθως αυτά γυρνούν… μπούμερανγκ. Είμαστε χαρούμενοι που πήραμε τη νίκη και τώρα έχουμε μπροστά μας τον ΠΑΟΚ και πρέπει να δουλέψουμε, γιατί είναι μία καλή και ποιοτική ομάδα».

Συνεχίζοντας, στάθηκε στην εικόνα του ΠΑΟΚ: «Είναι πολύ καλή ομάδα και, μέσα στην έδρα της ακόμη καλύτερη. Εμείς από τη μεριά μας, πρέπει να δουλέψουμε και να είμαστε έτοιμοι ψυχολογικά και σωματικά, αλλά επίσης να ανακτήσουμε και την ενέργειά μας. Σκοπός μας είναι να δώσουμε τα πάντα για τη νίκη».

Η ΑΕΚ έχει ηττηθεί δύο φορές από τον ΠΑΟΚ και αυτό αποτελεί κίνητρο, σύμφωνα με τον Λαρεντζάκη: «Όταν έχεις χάσει 2-0, δεν θέλεις να χάσεις ξανά. Όπως έγινε και με την Στρασμπούρ, έτσι και τώρα θα πάμε για τη νίκη».


Comments are closed.