Με το όνειρο της ανόδου η ΑΕΚ!

0

Πολύ γερά στο κόλπο της ανόδου στην πρώτη τη τάξει τοπική κατηγορία του Ηρακλείου βρίσκονται οι «κιτρινόμαυροι», δύο στροφές πριν το φινάλε στην Α2 ΕΠΣΗ.

Μετά από 28 αγωνιστικές το σύνολο του Γιώργου Ποντίκαλη βρίσκεται στην 4η θέση με 55 βαθμούς, δύο λιγότερους από την δεύτερη προνομιούχο θέση (σε αυτήν βρίσκονται αυτή τη στιγμή οι Νέοι Εργοτέλη) που οδηγεί απευθείας στην Α1 κατηγορία.

Στις δύο τελευταίες στροφές, η ΑΕ Κατσαμπά θ’ αγωνιστεί με τον Μαραθώνα στα Καλέσα και θα πάρει ένα ξεκούραστο και χωρίς ιδρώτα τρίποντο στην αυλαία του πρωταθλήματος με τις Ασίτες.

Εφόσον τερματίσουν δεύτεροι, οι «κιτρινόμαυροι» θ’ ακολουθήσουν την πρωταθλήτρια Τύλισο στην Α1 ΕΠΣΗ, σε διαφορετική περίπτωση θα πάρουν μέρος στα πλέι-οφ όπου θα συμμετάσχουν οι ομάδες που τερμάτισαν στην 3η, 4η, 5η και 6η θέση για την άνοδο ακόμα μίας ομάδας στην κορυφαία τοπική κατηγορία.

Να ζήσει τέτοιες στιγμές θέλει η ΑΕ Κατσαμπά, όπως αυτές που έζησε στη χοροεσπερίδα της, το Σάββατο 11 Μαρτίου, στο «Mylos Stage Live», «μάχη» μέχρι τέλους για την επιστροφή στην Α1 ΕΠΣΗ!

Χοροεσπερίδα που είχε πολύ κέφι μέχρι το πρωί και τιμές από τη διοίκηση στη διαιτητή Χρυσούλα Τουρλουκάκη για την προσφορά της στο Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και στο κοινωνικό σύνολο και στον Γιάννη Μεσσαριτάκη για την προσφορά του ως παίκτης, αλλά και προπονητής στο σωματείο.

Από την όμορφη εκδήλωση των «κιτρινόμαυρων» με άψογο οικοδεσπότη τον ιδιοκτήτη Φώτη Τσάλο και το προσωπικό του μαγαζιού, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και εκπρόσωποι από τον γείτονα Ηρόδοτο.

Το mpalakritis.gr ήταν «παρών» στην χοροεσπερίδα της ΑΕ Κατσαμπά και σας παρουσιάζει πολύ πλούσιο φωτορεπορτάζ:

Comments are closed.