Μίτσελ=καψούρα του Μελισσανίδη! Αλλά γιατί δεν είχε έρθει παλαιότερα;

0

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού βρίσκεται πολύ ψηλά στην εκτίμηση του ηγέτη της ΑΕΚ για τον πάγκο της ομάδας.

1188466

Τα ρεπορτάζ υποστηρίζουν, ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει πάρει επάνω του την υπόθεση προπονητή. Το σκηνικό μας φέρνει κάτι στη μνήμη. Και μετά τον Κετσπάγια είχε διαρρεύσει κάτι ανάλογο με αποτέλεσμα να έρθει στην ΑΕΚ ο αμφίβολος για τη δουλειά του ως πρώτος τεχνικός, Ζοσέ Μοράις που πλέον φέρεται πως είναι υπ’ ατμόν στον κιτρινόμαυρο πάγκο. Αυτή τη φορά όμως ο ηγέτης της ΑΕΚ φέρεται να το έχει πάρει σοβαρότερα το θέμα, ώστε να διορθώσει τα λάθη, τα οποία αποκλειστικά ο ίδιος άφησε να γίνουν.

Όπως διαρρέεται δεξιά και αριστερά, η αναζήτηση γίνεται εκτός συνόρων. Λέγεται δε, ότι το πρώτο όνομα είναι αυτό του Μίτσελ, το οποίο ωστόσο διαψεύστηκε από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ανεπίσημα. Είναι δεδομένο, ότι πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού χαίρει μεγάλης εκτίμησης από τον διοικητικό ηγέτη του Δικεφάλου. Είναι η… καψούρα του, όπως είχε γραφτεί παλαιότερα, όταν το όνομά του είχε ακουστεί ξανά για την τεχνική ηγεσία της Ένωσης. Τί είχε συμβεί τότε και δεν προχώρησε το θέμα;

Κάποιοι, που αρέσκονται να επικαλούνται την πιάτσα των ατζέντηδων,  υποστηρίζουν, ότι η ΑΕΚ είχε κάνει διερευνητική επαφή για να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις του Ισπανού. Ο Μίτσελ εμφανίστηκε θετικός τότε να επιστρέψει στην Ελλάδα. Δεν ζήτησε μεγάλο συμβόλαιο για τον εαυτό του (αλλά και το 1,5 εκατ.το χρόνο που ζήτησε ακούγεται κάπως, για τη σφιχτή οικονομική πολιτική της ΑΕΚ). Απαίτησε όμως υψηλό μπάτζετ στις μεταγραφές. «Εγώ θέλω να πάρω το πρωτάθλημα και να χτυπήσω τον Ολυμπιακό», φέρεται πως είπε ο Μαδριλένος στον μεσάζοντα. Και πόσο μαρούλι ζήτησε ο Μίτσελ για παίκτες; Οι κακές οι γλώσσες λένε γύρω στα 20 εκατ. Ευρώ.

Οπότε καταλαβαίνετε γιατί δεν ήρθε τότε στην ΑΕΚ ο Μίτσελ. Ή μάλλον γιατί η Ένωση δεν το προχώρησε. Αλλά για να λέμε και του στραβού το δίκιο, σιγά τον Μίτσελ. Δεν έχει κάνει ποτέ κάτι ιδιαίτερο, ούτε καν στον Ολυμπιακό.

Χ.Κουρτίδης

Comments are closed.