Μόνο να μπορούσες να μετρήσεις πόσα δάκρυα χύνονται για σένα ΑΕΚάρα μου…

0

Αγάπησα την ΑΕΚ από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου,έτσι χωρίς γιατί και δακρύβρεχτες ιστορίες.Πολλές φορές αναρωτήθηκα αν την διάλεξα εγώ ή εκείνη με διάλεξε.

crying-baby2Γράφει ο KKRK

Οπαδοί όμως γίναμε από κάτι βραδιές σαν την χτεσινή. Από κάτι σφαλιάρες που σε γεμίζουν ερωτηματικά.Μόνο να ήξερες ΑΕΚΑΡΑ μου πόσα μάτια δεν έκλεισαν χτες εξαιτίας σου. Μόνο να μπορούσες να μετρήσεις πόσα δάκρυα χύνονται κάθε φορά που γίνεσαι έρμαιο στις ορέξεις ομάδων που δεν έχουν καμιά σχέση με το μέγεθός σου. Να μπορούσαν με κάποιο μαγικό τρόπο να μετρηθούν οι καρδιές που χτυπάνε γρηγορότερα για ένα σου γκολ. Να γινόταν μια καταγραφή από που μπορεί να ψαχνει κάποιος να μάθει για εσένα. Να ήξερες πόσα στρατόπεδα, πόσα νοσοκομεία,πόσα σχολεία, πόσα πανεπιστήμια,πόσες επιχειρήσεις σηκώθηκαν στον αέρα μαζί σου κάθε φορά που πέταγες. Έτσι απλά γιατί είσαι η καψούρα εκατομμυρίων ανθρώπων. Να ήξερες ότι στην γειτονιά μου μέσα στον Πειραιά έχουν σταματήσει να μας κάνουν χαβαλέ στις ήττες σου. Δεν είναι πια είδηση άλλωστε.

Πονάμε ΑΕΚΑΡΑ μου και εσύ μας διώχνεις μακρυά σου. Μαζί σου, αντέξαμε τα πάντα και αν χρειαστεί θα τα αντέξουμε ξανά αλλά μας κάνεις να σκεφτόμαστε αυτό που κάποτε ήταν αδιανόητο. Να παίζεις και μεγάλο κομμάτι των ερωτευμένων μαζί σου να μην ανοίγει την τηλεόραση. Να αλλάζει σταθμό στο ραδιόφωνο. Δεν είναι μόνο τα άσχημα αποτελέσματα του τελευταίου καιρού.

Είναι που όλα γύρω σου άλλαξαν και τίποτα δεν σε θυμίζει. Είναι που το ρημάδι το ΟΑΚΑ είναι εντελώς αφιλόξενο όσο η ομάδα δεν πάει για πρωτάθλημα και όσο δεν ξεκινούν τα έργα στην γειτονιά μας.

Είναι που οι οπαδοί σου έγιναν αυλοκόλακες για χατήρι του Μελισσανίδη και δεν άφηναν καμιά κριτική να ακουστεί όταν ακόμα κάτι μπορούσε να σωθεί.

Είναι που οι ίδιοι σήμερα τον σταυρώνουν στο ίντερνετ.

Είναι που χάθηκε το κίτρινο από την φανέλα σου για διαφημιστικούς λόγους.

Είναι που οι ποδοσφαιριστές σου προτιμούν να ασχολούνται με facebook και instagram από το να δουλέψουν και να βελτιωθούν.

Είναι που στη θέση του προπονητή δεν καταφέραμε εδώ και 5 χρόνια να φέρουμε έναν σοβαρό άνθρωπο και να τον στηρίξουμε με χρόνο και προσθήκες για να φανεί η δουλειά του.

Είναι που οι δημοσιογράφοι γύρω σου καλλιέργησαν ελπίδες στον κόσμο για κάτι που έκανε μπαμ ότι δεν μπορούμε. Είναι που και οι μεταγραφές δεν μας βγήκαν ρε γαμώτο.

Είναι η ερασιτεχνική ΑΕΚ που σβήνει μέρα με την μέρα.

Είναι που βλεπουμε τα χάλια των άλλων και μαραζώνουμε δυο φορές για την χαμένη ευκαιρία.Όλα γύρω σου άλλαξαν.

Κάποτε θα έλεγα πως η μόνη λύση είναι η συσπείρωση γύρω σου για να αλλάξουν όλα, όμως πλέον δεν είμαι σίγουρος για αυτό. Ο μόνος τρόπος που μπορώ να φανταστώ με το λίγο μου μυαλό να αλλάξουν όλα είναι να ξαναγίνει κανονική η ΑΕΚ. Σαν αυτή που αγαπήσαμε και δεν αντέχαμε μακρυά της. Έχανε και εκείνη αλλά έβγαζε καύλα όχι σαν το σημερινό.

Υ.Γ.Πάρτε προπονηταρά και μην σκέφτεστε τελειωμένους

By KKRK

Comments are closed.