Νικολαΐδης στο AEK-LIVE: «Δεν περιγράφονται τα συναισθήματα»

0

Ο αρχηγός της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ έκανε δηλώσεις στο AEK-LIVE και τον Σοφιανό Κανταρίδη για τη νίκη πρόκριση επί της Γκέτζεπε, για τη συνέχεια αλλά και το μυστικό και της φετινής χρονιάς.

Αναλυτικά:

  • Τα συναισθήματα σου για την πρόκριση: 

Εντάξει τα συναισθήματα για την πρόκριση είναι μόνο θετικά. Πιστεύω ότι η ομάδα έπρεπε να επανέλθει σε αυτές τις νίκες, σε αυτή την κατηγορία που ανήκει η ΑΕΚ γιατί είναι μεγάλη ομάδα και κοίταξε στα μάτια μία ακόμη μεγάλη ομάδα. Την κοιτάξαμε στα μάτια, περιορίσαμε τα λάθη μας  και καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση. Τα συναισθήματα δεν μπορώ να τα περιγράψω νομίζω τα καταλαβαίνει κάθε ΑΕΚτζής, πιστεύω και θέλω να συνεχίσουμε με αυτά τα συναισθήματα που έρχονται μετά από μία μεγάλη νίκη.

  •   Πως ζήσατε το παιχνίδι:

Το παιχνίδι το ζήσαμε όλοι πολύ έντονα. Προσπαθούσαμε να ενθαρρύνουμε ο ένας τον άλλον και να μείνουμε προσηλωμένοι στο στόχο που φυσικά ήταν η πρόκριση. Νομίζω τα καταφέραμε και προσπαθούσαμε ο ένας να ανεβάσει το ηθικό του άλλου και εν τέλει νομίζω δείξαμε μία πραγματικά μεγάλη ομάδα, μία ΑΕΚ. Σίγουρα νομίζω ότι η Γκέζτεπε είναι μία μεγάλη ομάδα και σίγουρα όπως είπα και πριν εφόσον ήμασταν το αουτσάιντερ λειτουργήσαμε χωρίς άγχος. Νομίζω το άγχος το είχαν αυτοί. Ήμασταν στην έδρα μας, με τον κόσμο μας, δεν είχαμε να χάσουμε κάτι οπότε διεκδικήσαμε αυτό που μας ανήκει. Προχωράμε, κοιτάμε τον αγώνα στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη ΧΑΝΘ και με τον Δούκα και συνεχίζουμε και στην Ευρώπη.

Αποτέλεσμα εικόνας για παναγιωτης νικολαιδης handball

  • Ένα σχόλιο συνολικό:

Σίγουρα οι επόμενοι στόχοι δεν μπορούν να είναι άλλοι από το να πάμε πάρα πολύ καλά στην Ευρώπη. Εφόσον καταφέραμε και κοιτάξαμε μία τέτοια μεγάλη ομάδα μπορούμε να κοιτάξουμε και άλλες εξίσου δυνατές. Ο στόχος δεν νομίζω να είναι διαφορετικός από το πρωτάθλημα. Σίγουρα θέλουμε πρωτάθλημα εφόσον έχει χαθεί ο τίτλος για το κύπελλο Ελλάδος. Έχουμε το γήπεδο μας, είμαστε μια ομάδα η οποία ζει σαν οικογένεια, έχουμε τον κόσμο μας, τι άλλο θέλουμε;

 


Comments are closed.