Ο Γαρύφαλλος της Ραχούλας μεταδίδει αγώνα της ΑΕΚ! (vid)

0

Στον «Λόφο Πανί» συναντήθηκαν οι ακαδημίες Αλίμου και Μενιδίου της ΑΕΚ, στην μικρότερη ηλικιακή κατηγορία και έδειξαν το πλούσιο ταλέντο τους με ωραίο θέαμα και πολλά γκολ. Μεγάλη τιμή για τα παιδιά αλλά και τους γονείς η περιγραφή του αγώνα από τον ηθοποιό και συγγραφέα Βαγγέλη Ρωμνιό, που με χαρά και απίστευτο επαγγελματισμό δέχθηκε να συμμετάσχει στην προσπάθεια μας και τον ευχαριστούμε θερμά. Ο Ρωμνιός, ή Γαρύφαλλος Κοκώνης, στον «Αστέρα Ραχούλας» υποδύεται τον sportscaster του επαρχιακού πρωταθλήματος της περιοχής και οι μεταδόσεις του είναι απολαυστικές. Εκτός από την πετυχημένη σειρά τον Βαγγέλη Ρωμνιό μπορούμε να τον απολαύσουμε στην παράσταση <<Χαρτοπόλεμος>> που εκτός από πρωταγωνιστής είναι και ο συγγραφέας του κωμικοτραγικού θρίλερ. Η παράσταση θα ανέβει στο θέατρο Ιλίσια Βολανάκης, Παπαδιαμαντοπούλου 4, Ιλίσια, Αθήνα από 25 Απριλίου και αρχικά για 8 παραστάσεις.

Λίγα λόγια για το έργο

Σε ένα υποθηκευμένο σπίτι, ένα σύγχρονο «Βυσσινόκηπο«, πέντε ήρωες, τρία αδέλφια, μία κοπέλα και ένας πωλητής, όλοι εκπρόσωποι της αντιηρωικής γενιάς των τριαντάρηδων στην Αθήνα της κρίσης, κρίνονται, συγκρούονται, αλληλοαγαπιούνται και αλληλοκατασπαράζονται. Σε μια μόνο μέρα παιδικά και ενήλικα τραύματα χρόνων βγαίνουν στην επιφάνεια. Η προσπάθεια για επιβίωση -οικονομική αλλά και συναισθηματική- οδηγεί στα άκρα με αναπάντεχη κατάληξη….

Πρόκειται για ένα κωμικοτραγικό θρίλερ  που πραγματεύεται τα αδιέξοδα και τις «δολοφονικές» συγκρούσεις της αποδομημένης νεοελληνικής οικογένειας, με φόντο το εξίσου διαλυμένο νεοελληνικό κράτος.

 

Comments are closed.