O Γιούρι και τα γιούρια

0

Η ΑΕΚ κερδιζει ή χάνει δεν παίζει καλό μπάσκετ! Συγκεκριμένα,παίζει άναρχο μπάσκετ και κατά τόπους προβλέψιμο και βαρετό με ελάχιστες εξάρσεις!!

 ÁÅÊ - ÐÁÏÊ AEK - PAOK (BASKET LEAGUE 2016-2017)

Έχουμε πει πολλακις,πως ο coach xρησιμοποιει το σύστημα γιούρια,το οποίο χάρη στο ταλέντο ορισμένων παιχτών αποδίδει κάποιες φορές.Σε καθε περίπτωση δεν δελεάζει και δε πειθει και τις περισσότερες φορές κουράζει όσους το παρακολουθούν.Οι ελάχιστοι που πηγαίνουμε στο γήπεδο και λίγοι που παρακολουθούν την ομάδα από την οθόνη φωνάζουμε ότι η ΑΕΚ χρειάζεται ορθολογικό κοουτσαρισμα.

Παμε τώρα στο ματς με την ισχυρή Μονακό.Η λογική της ομάδας θα πρέπει να σταθεί στον τρόπο που θα αμυνθεί.Μιλαμε για μία ομάδα(τη Μονακό) η οποία δεν είναι τόσο παραγωγική επιθετικά,οπότε μία σωστή άμυνα θα την αφοπλίσει και όσους λιγότερους πόντους πετύχει τόσο το καλύτερο για εμάς.Οι ενδεχόμενες ανεμικές άμυνες θα μας προδώσουν στα σίγουρα.Η ομάδα όταν είναι συγκεντρωμένη , έχει αποδείξει ότι μπορεί να αμυνθεί και να πάρει και αμυντικά ριμπάουντ.Βεβαια,τις περισσότερες φορές αυτό είναι προϊόν μεμονωμένων στιγμών που πεισμωνουν οι παίχτες.Με τη Μονακό πρέπει να γίνει μόνιμο αυτό.

Όσον αφορά την επίθεση δε θέλουμε να δούμε τη τακτική «γιούρια» διότι δε θα έχουμε καμία τύχη σε μία εξαιρετική άμυνα όπως αυτή της Μονακό.Αυτα τα αγχωμενα και στη τύχη τριποντα θα είναι μαχαιριές στη καρδιά μας και δε θα βοηθήσουν.Στο ματς αυτό θα μετρήσει το σύνολο και ο κοουτς ωφείλει να παρουσιάσει ενα συγκεντρωμένο σύνολο με πλάνο αλλά και ψυχή.Δε θυμάμαι αν το έχει ξανακάνει αυτό φέτος.

Οι παίκτες είναι καλοί και ο Ζντοβτς είναι υποχρεωμένος να τους δείξει το δρόμο γιατί συνήθως συμβαίνει το αντίθετο (τον έχουν ξελασπώσει πολλάκις).

Στοιχηματικές εταιρείες με νόμιμη άδεια στην Ελλάδα

Ότι και να γίνει σήμερα ,η ομάδα θα πρέπει να παίξει επαγγελματικο μπασκετ και σε συνδυασμό με σωστές εμπνεύσεις να κηνυγησει μία ασφαλή νίκη.
Εύχομαι να έρθει κόσμος αύριο μπόλικος γιατί είναι το δεύτερο ματς της χρονιάς μετά από αυτό με την Άρη που το χάσαμε για τους λόγους που έχουμε εξηγήσει.
Πάμε να κάνουμε το πρώτο βήμα για το ΌΝΕΙΡΟ!!

Υγ 1) βλέποντας το Ντίξον αναρωτιέμαι αν βιάστηκαν να τον ανανεώσουν ή όχι.Θα δείξει..

Υγ 2)ο νέος μας Αυστραλός προς το παρόν περιπλανιέται στις 4 γραμμές τους γηπεδου αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα.Θα τον δουμε και αυτόν

Υγ 3) Γουστάρουμε Λουκά,γιατί θα βάλει τους πόντους που μας λείπουν επιθετικά.Αμυντικα ας κάνει τα βασικά!

Υγ 4)Κάπου διάβασα δηλώσεις του Ζντοβτς ότι η ΑΕΚ είναι το φαβορί σήμερα με τη Μονακό και σκεφτηκα ότι οπότε έχει κάνει παρόμοια δήλωση ,το αποτέλεσμα δεν ήταν ανταξιο της.Κάτι θα ξέρει για να το λέει όμως..

Υγ 5)όσο για το γηπεδικό όπως και στο ποδόσφαιρο ,θα αναφερθώ σοβαρά οταν υπάρχει και κάτι σοβαρό για να αναφερθώ.

ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ ΣΗΜΕΡΑ!

Comments are closed.