Ο Γιούρι κρέμασε τον Αγγελόπουλο…

0

Γράφει ο Γιάννης Κάρμας

Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει σε μια ομάδα ένας πρόεδρος, ο οποίος έχει διάθεση και χρήματα για να επενδύσει. Στην ΑΕΚ, ο άνθρωπος αυτός βρέθηκε, ανέλαβε ένα σχεδόν διαλυμένο τμήμα, αυτό του μπάσκετ και το έχει φτάσει σ’ ένα αξιοπρεπέστατο επίπεδο. Ο Μάκης Αγγελόπουλος όμως, δεν αρκέστηκε στην εγχώρια βελτίωση της ομάδας, αλλά και σε μια καλή πορεία στην Ευρώπη, στο Champions League.

Ο πρόεδρος, έφερε νέους ποιοτικούς παίχτες (Λουκά, Νιούλει) για να είναι η ομάδα έτοιμη και πιο δυνατή στα παιχνίδια με την Μονακό. Ακόμα, άρχισε διαδικασίες, για να γίνει το final4 της διοργάνωσης στο ΟΑΚΑ ώστε η Βασίλισσα, σε μια τυχόν καλή πορεία που όλοι πίστευαν, να είχε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο στο πλευρό της. Ο Μάκης Αγγελόπουλος ηττήθηκε. Όχι από την Μονακό, όχι από τους διαιτητές. Ηττήθηκε απ΄τον προπονητή της ομάδας του.

Ο Γιούρι Ζντόβτς, όσο ψύχραιμος ήταν σαν παίχτης, τόσο οξύθυμος δείχνει ως προπονητής. Τα κρούσματα, πολλά. Στο Μονακό, το ποτήρι ξεχείλισε. Ο Βόσνιος, ξέφυγε. Δε θέλω να σταθώ στο αν είχε δίκιο ή όχι. Ναι, η Ένωση σφάχτηκε, δεν είναι όμως συμπεριφορά αυτή. Ο Ζντόβτς δυσφήμισε την ΑΕΚ στην Ευρώπη. Η γελοία συμπεριφορά του, η ειρωνεία του στον κόσμο της Μονακό όταν έφευγε προς τ΄αποδυτήρια »λέρωσαν» την τεράστια ιστορία του συλλόγου. Ο coach έχει χάσει πλέον τον έλεγχο, τόσο του εαυτού του, όσο και της ομάδας.

Προσωπικά, έχω γράψει πολλάκις, ότι ο Ζντόβτς δεν μπορεί ν’ ανεβάσει επίπεδο την ΑΕΚ. Φέτος, είχε την μεγάλη ευκαιρία. Μια ομάδα δική του, από το καλοκαίρι, με πολύ ποιοτικούς κι έμπειρους παίχτες. Ο Ζντόβτς δεν τα κατάφερε. Αποκλείστηκε από τον 2 κλάσεις χειρότερο Άρη με δική του ευθύνη, αποκλείστηκε νωρίς απ’ την Ευρώπη. Το μόνο που μένει είναι το πρωτάθλημα. Όσοι είναι ρεαλιστές βλέπουν, ότι η ΑΕΚ δεν μπορεί να κοντράρει τους 2.

Ο Γιούρι λοιπόν »κρέμασε» τον πρόεδρο του. Ανήμπορος να διαχειριστεί το υλικό του, έγινε περίγελος στη Γαλλία με την συμπεριφορά του. Η απόφαση για το μέλλον του, δεν έχει παρθεί ακόμα. Για μένα, δεν θα έπρεπε να είχε καν γυρίσει από το Μονακό. Όχι για την ήττα, αλλά για την συμπεριφορά. Δεν πρέπει να ξαναπεράσει έτσι αυτό. Ας αναλάβει ο Μανωλόπουλος και για το καλοκαίρι βλέπουμε. Είναι κρίμα, να υπάρχει αυτός ο πρόεδρος και η χρονιά να πηγαίνει έτσι.

Την Δευτέρα στις 19:00 στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό και παίζει το μεγαλύτερο σε γοήτρο παιχνίδι της, αναζητώντας ( επιτέλους) μια νίκη κόντρα στον ΟΣΦΠ και τον ΠΑΟ.

Μην ξεχάσει κανείς, την Κυριακή στις 16:00 το ειρηνικό συλλαλητήριο στη Φιλαδέλφεια για το σπίτι μας.

ΈΝΩΣΙΣ!!

Comments are closed.