Ο ημιμαραθώνιος της Αθήνας είχε χρώμα από AEK LIVE!

0

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας, που πραγματοποιήθηκε με τη μεγάλη συμβολή της Wind.


Χιλιάδες Αθηναίοι πολίτες αλλά και συμπατριώτες μας απ’ όλους τους νομούς της χώρας κατέκλυσαν το κέντρο της Αθήνας και έτρεξαν τη διαδρομή των 3 χιλιομέτρων που είχε αφετηρία από τη Βασιλίσσης Σοφίας (κοντά στην οδό Νεοφύτου Δούκα, στο Κολωνάκι) και τερματισμό επί της Λεωφόρου Αμαλίας μπροστά στο Μνημείο Άγνωστου Στρατιώτη.

Κάποιοι άλλοι όμως έκαναν την άλλη, τη μεγάλη διαδρομή, αυτήν των 21 χιλιομέτρων. Ανάμεσα σε αυτούς τους σκυρούς δρομείς υπήρχαν δύο αθλητές που έχουν στενή σχέση με το AEK LIVE.

Στενότερη δεν γίνεται! Ο ένας είναι ο γνωστός υπερμαραθωνοδρόμος, Γιώργος Ζαχαριάδης, που έτρεξε πριν από δύο χρόνια στης Παναγίας τη Στράτα, από το μοναστήρι της Σουμελά στο Βέρμιο έως την αρχαία μονή στη Ματσούκα Τραπεζούντας.

Ο έτερος είναι ένας συμπατριώτης του Τεμόν ΑΕΚ, με καταγωγή από τον Κόμανο Εορδαίας. Ο λόγος για τον Τάσο Κωνσταντινίδη (αριστερά στη φωτογραφία), γιατρό, γαστρεντερολόγο, υποδιευθυντή της γαστρεντερολογικής κλινικής του «ΓΝΑ Γ. Γεννηματάς». Πρόκειται για τον πατέρα ενός δικού μας παιδιού, του αρχισυντάκτη της ιστοσελίδας, Χρήστου Κωνσταντινίδη. Ο κύριος Τάσος ασχολείται εδώ και πολλά χρόνια με το τρέξιμο έχοντας πάρει μέρος σε μαραθωνίους εντος και εκτός Ελλάδας.

Αμέσως μετά τον τερματισμό, ο Τεμόν ΑΕΚ ανέβασε φωτογραφία στο Facebook με τον Πόντιο συμπατριώτη του. «Τερματίσαμε με την ΑΕΚ στην καρδιά.Μια υπέροχη διαδρομή σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας και περάσματα από ιστορικά μέρη. Συγχαρητήρια σε όλους τους δρομείς και ευχαριστίες στους εθελοντές.Φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που φώναζε «πάμε ΑΕΚΑΡΑ» και μου έδιναν δύναμη στον 1ο μου αγώνα της χρονιάς.Συνεχίζουμε….», ανέφερε το μήνυμα.

Comments are closed.