Ολυμπια-Κούλη… Πονάς;

0

Είναι επειδή 18 πόντους την έχει ο Αστρίτ… κατεβάσει τη διαφορά από την κορυφή.

49A250DFFF0E6860868E2B07D0E48BD8

*** Με φαουλ «μπανάνα» και αβασάνιστα τέλειωσε άλλο ενα παιχνίδι με αντίπαλο τον διορισμένο.. η συνήθεια που έγινε λατρεία.. Το γλέντι κορυφώθηκε όταν ο Μάνταλος μεταφέρθηκε στα πλάγια.. και τους έκανε πλακίτσα.. Μεταξύ μας, είναι όντως καλύτερος ο Πεφτούνης, όταν είναι όρθιος..

*** Με εκτεταμένο ροτέησον αντιμετώπισε τον ΚΟΥΛΗ ο Μανόλο.. άφησε εκτός Ανέστη, Χριστοδουλόπουλο, Τσγκρίνσκι, Αλμέηδα, Βάργκας, Μπακάκη, Γιόχανσον, Γκάλο, Βινίσιους, Πέκχαρτ, Αραβίδη.. μια κανονικότατη ενδεκάδα δηλαδή.. όταν ο κρατικοδίαιτος είχε στον πάγκο κάποιο Μανθάτη, κάποιο Ρέτσο, κάποιον Ανδρούτσο, κάποιο Χουτεσιώτη και κάποιους πρώην ποδοσφαιριστές που συπληρώνουν ένσημα.. βλέπε Καμπιάσο, Τσόρι, Καρντόσο κλπ.

*** Δεν τους άφησαν λέει ούτε τουαλέτα να πάνε.. θα μας βλέπετε και θα σας έρχονται κακάκια.. Ο κυρ-Σαββας, πιο γραφικός κι απο τα καντούνια της Κέρκυρας.. διαμαρτύρεται για τη διαιτησία.. γελάνε και οι μπετονιέρες.. αλλά τους αρμόζει η απάντηση που έδιναν οι ίδιοι τόσο καιρό.. Φτιάξτε πρώτα ομάδα και μετά μιλήστε για διαιτησία..

*** Δεν αντέχεται το 50-50.. όπως είπε και ο Μποτία, οι διαιτητές δεν πρέπει να ευνοούν τόσο πολύ την έδρα.. πες τα έμπειρε Μποτία..πες μας πόσο πρέπει να ευνοούν γιατί εσύ σίγουρα ξέρεις καλύτερα.. που έπρεπε να έχεις αποβληθεί από το 33’.. Ισπανικη βερσιόν του Σιόβα.. ΟΥΣΤ!

*** Εκτός των άλλων είναι ανιστόριτοι και ρατσιστές και μίλησαν για Μπαζιμπουζούκους.. (χαλασμένο (bozuk) κεφάλι (baş), πιθανόν να προήλθε από εκεί και η φράση «συνεννόηση μπουζούκι..»).. Ας πει κάποιος στον κυρ-Σάββα, να διαβάζει το μάθημα της ημέρας.. και όχι το παρακάτω.. η δήλωση αυτή τους δόθηκε σε χαρτάκι για να ειπωθεί την Πέμπτη.. που θα δοκιμάσουν Οθωμανικό.. Χτες έπρεπε να τονιστεί μόνο ότι έγραψε ο Καρπετόπουλος.. πρόβατα.. μπεεεεε

Εν τω μεταξύ πουλάει και τον Κρισάντους των φτωχών ο Πόλντο.. Ο Ιντέγε πάει στην κίνα.. Το μαγαζί ξεπουλάει.. Έχουν αντιληφθεί ότι τελείωσαν.. κ ξεπουλάνε μπας κ ρεφάρουν..

ni_kar

ΥΓ. Λεάλι θα ρθείς;;; Θα κάνουμε μπανάνα.. Περαστικά.. και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

Comments are closed.