Πειρατές: «Όμορφος κόσμος ηθικός αγγελικά πλασμένος- αλλά….»

0

Μπουκάρει ο ψευτοτσαμπουκάς νεοχαλίφης στους αγωνιστικούς χώρους με το κουμπούρι στο ζωνάρι θυμίζοντας αμερικανό βλαχοκαουμπόυ σε… ρώσικη εκδοχή. Χαρίζονται στο νεοχαλιφάτο του βορρά ποινές και του επιστρέφονται αφαιρεθέντες βαθμοί εν μια νυκτί. Κάποιοι απαιτούν με το έτσι θέλω, με νταβατζιλίκι και τραμπουκισμούς μέσα σε συνθήκες ζούγκλας, να κατοχυρωθεί υπέρ τους ακόμη μία εξώφθαλμη μαϊμουδιά (βλ. πέτσινο -«γκολ οφσάιντ» προχθές στην Τούμπα). Ασκούν τρομοκρατία σε παίχτες και συνοδούς της Α.Ε.Κ μέσα κι έξω από τα αποδυτήρια. Απολαμβάνουν επί μακρόν μία σκανδαλώδη ευνοϊκή διαιτησία με πέναλντι/μούφες στα πιο κρίσιμα σημεία σημαντικών αγώνων, με επιλεκτικές ατιμωρισίες για επεισόδια, με κλοπές τίτλων (βλ. περυσινό τελικό κυπέλλου με Α.Ε.Κ).

Το μόνο που δεν απαίτησαν ακόμα (ή μήπως όχι;) είναι να τους δοθεί το Πρωτάθλημα απευθείας και με… προεδρικό διάταγμα!

Και είναι αυτοί οι ίδιοι που έχουν το θράσος να μιλάνε για… αδικίες και ανισότιμη μεταχείριση και τολμούν να…κουνάνε το δάχτυλο στην Α.Ε.Κ που παλεύει και μοχθεί τίμια μέσα στα γήπεδα. Ποιοι;;; αυτοί που μέσα σε ένα χρόνο τείνουν να ξεπεράσουν σε αήθεις μεθόδους και τους προκατόχους τους πρώτους διδάξαντες, αυτοί που έχουν κάνει δόγμα τη φασιστικού τύπου λογική «με κάθε μέσον ή εμείς ή κανένας»!

Η αηδία και η οργή της φίλαθλης κοινής γνώμης, για όσα συμβαίνουν με το ιδιόμορφο φασίζων καθεστώς βίας και νοθείας που επιχειρείται να επιβληθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έχει ξεπεράσει πλέον κάθε όριο ανοχής.

Αλήθεια από που αντλούν αυτή την εύνοια και την κάλυψη; Αλλά τι ρωτάμε ε;;; Σε ένα καθεστώς αδικίας και εκμετάλλευσης που ο λαός υποφέρει για την καθημερινή του επιβίωση, που απεγνωσμένοι άνθρωποι πηδάνε από τα μπαλκόνια και άνεργοι και άστεγοι ζητιανεύουν στους δρόμους ενώ από την άλλη παρέχεται «γη και ύδωρ» σε κολλητούς ολιγάρχες και καρχαριοειδή, ίσως και να θεωρηθεί αφέλεια το παραπάνω ερώτημα.

«Όμορφος κόσμος ηθικός αγγελικά πλασμένος» βλέπετε!

Η επίσημη Πολιτεία, με τα «»αριστερά πρόσημα»» (διπλά τα εισαγωγικά και ο νοείτο) αντί να τιμωρήσει παραδειγματικά όλο αυτό το συρφετό βάζοντας και εμπράκτως ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ένα τέρμα στο καθεστώς της σήψης, επιλέγει επί της ουσίας να τους «ξεπλύνει», διακόπτοντας το πρωτάθλημα και μοιράζοντας τις ευθύνες επί δικαίων και αδίκων! «Πονάει κεφάλι-κόβει κεφάλι», παλιά δοκιμασμένη αλλά και εμετική συνταγή.

ΑΛΛΑ, ένα να ξέρουν και να το χωνέψουν καλά. Η Α.Ε.Κ η Ομάδα της Προσφυγιάς δεν υποτάσεται, ούτε προσκυνάει κανένα κατεστημένο και κανένα νέο ή παλιό χαλιφάτο. Οι εποχές του αλήστου μνήμης «this is aek», έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Πάρτε το χαμπάρι άπαντες: Η ΑΕΚΑΡΑ πλέον πολεμά, γιατί έχει μάχιμη ηγεσία που σε απόλυτη σύμπνοια με το Λαό της θα υπερασπίσει το δίκιο, τόσο το δικό της όσο και ολόκληρου του ελληνικού ποδοσφαίρου που εξαιτίας όλων αυτών πνέει τον επιθανάτιο ρόγχο.

Η Α.Ε.Κ που σέβεται και τιμά τις ρίζες και τις καταβολές της, που έχει διαχρονικό της όπλο το ήθος, τη λεβεντιά και την παλικαροσύνη της Προσφυγιάς, που έχει μάθει να μάχεται καθαρά και τίμια και να κατακτά με το σπαθί της τους τίτλους μέσα στα γήπεδα και όχι στις στοές και τα λαγούμια της διαφθοράς, θα παλέψει μέχρι τέλους κόντρα στη σήψη και στη διαφθορά!

-ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΙΠΟΤΕ!

-ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΑΠΕΙ ΤΙΠΟΤΕ!

Για την υπογραφή:

Η Γενική Συνέλευση

των «ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ»


Comments are closed.